Sverige förlorade jobbigt nog mot England med 0-2 alldeles nyss och snart ska vi se vem England får möta i VM-semifinalen. Det blir antingen Kroatien eller Ryssland vars kvartsfinal startar klockan 20:00 denna lördagkväll 7 juli 2018.

Speltips Ryssland – Kroatien

Ryssarna har överraskat de flesta genom att ta sig ända till kvartsfinal i fotbolls-VM. Knappt ingen trodde på dem inför mästerskapet men som värdnation med fantastiskt stöd på läktarna har de lyfts fram på något sätt till dessa viktiga slutspelsmatcher. I åttondelsfinalen mot en av huvudkandidaterna till VM-titeln Spanien stod de för kanske VM’s största skräll så här långt när de slog ut dem med 2-1. Nu väntar Kroatien som gjort alt rätt hittills i matcherna och har ett ruggigt bra lag på pappret. Kroatien har definitivt alla förutsättningar för att gå ända till den VM-final som spelas nästa söndag 15/7.

Vi tippar på att England kommer få möta Kroatien i den ena VM-semifinalen nästa vecka. Tipset blir således att Kroatien vinner över Ryssland till oddset 2,10 @ både Bet365 och Unibet.

Oddset är korrekt vid tidpunkten för publicerandet 2018-07-07 kl. 18:44 men kan komma att ändras.

Streama fotbolls-VM 2018!