Första semifinalen i fotbolls-VM 2018 spelas mellan Frankrike och Belgien på Sankt Petersburg Stadion med avspark kl. 20:00, tisdag 10 juli.

Streama fotbolls-VM 2018!

Frankrikes väg till VM-semin

Frankrike har tagit sig tillsemifinalen i detta fotbollsmästerskap genom att först vinna VM-grupp C på 7 poäng av 9 möjliga före Danmark (5p), Peru (3p) och Australien (1p). Segertåget har sedan fortsatt i det pågående VM-slutspelet med segrar mot Argentina (4-3) i åttondelsfinalen och sedan Uruguay (2-0) i kvarten. Matchen mot Argentina i åttondelen blev för övrigt en gastkramande historia med massor av härliga mål. Argentina ledde bland annat med 2-1 tills kvitteringen kom i den 57:e matchminuten. Strax därefter var det dags för Kylian Mbappe show då 19-åringen gjorde mål två gånger om för sitt Frankrike. Nu står bara Belgien i vägen för en hägrande VM-final på söndag. Förlorar man ikväll väntar en klen tröst i att man då istället för final får spela match om bronset på lördag.

Belgiens mästerskapsresa so far

Belgien rivstartade VM med idel vinster i sitt inledande gruppspel och därmed intog man förstaplatsen i gruppen med full pott 9 poäng. Grupp G vanns före England (6p), Tunisien (3p) och Panama (0p). Japan stod för motståndet i åttondelsfinalen och höll sånär på att slå ut Belgien ur Världsmästerskapen i fotboll 2018 då japanerna överraskande men välförtjänt ledde med 2-0 en bra bit in i matchen. Belgien återhämtade sig dock från chocken och knaprade ikapp avståndet i antal mål. Och tillslut lyckades man också i den fjärde och sista övertidsminuten kontra in segermålet via en blixtsnabb omställning efter en japansk hörna. I kvartsfinalen besegrade Belgien Brasilien med 2-1. Brasilien fick en tung start med baklängesmål i den 13:e spelminuten. När de Kevin De Bruyne sedan utökade den belgiska ledningen i den 31:a matchminuten blev det en tung uppförsbacke för brasilianarna. Man mäktade med en reducering i 76:e minuten men längre än så kom man inte. Det blev alltså Belgien som får möta Frankrike i dagens semifinal.

Startelvor

Frankrike: Lloris – Pavard, Varane, Umtiti, Lucas – Pogba, Kante – Mbappe, Griezmann, Matuidi – Giroud.

Belgien: Courtois – Alderweireld, Kompany, Vertonghen – Dembele, Fellaini, Witsel, Chadli – De Bruyne, Lukaku, Hazard.

Speltips inför Frankrike – Belgien

Match: Frankrike – Belgien (Fotboll: Semifinal VM 2018 i Ryssland)
Domare: Andrés Cunha (Uruguay)
Spelplats: Sankt Petersburg Stadion, 64 287 åskådare
Speltips: Båda lagen gör mål
Odds1,83 @ Betfair
Insats: Medel
Datum: 2018-07-10 (tisdag 10 juli)
Avspark: 20:00

Få 200 kr gratisspel!

Betfair erbjuder för det första alla nya spelare 100% bonus där du kan få upp till 1000 kr i bonuspengar när du gör din första insättning.

Och för det andra så erbjuder Betfair dig ett 200 kronors gratisspel till morgondagens semifinalmatch England – Kroatien. För att göra Frankrikes match mot Belgien extra intressant så ger Betfair bort 200 kr till alla som är registrerade kunder hos dem. Se bara till att spela live odds under matchen Frankrike – Belgien så får du 200 kronor gratis att spela för på semifinalen England – Kroatien.

TILL BETFAIR HÄR >>>

betfair bonus Henrik Larsson

Betfairs ambassadör Henrik Larsson bjuder på 100% bonus upp till 1000 kr!

Få freebets från ditt semifinallag

Mål innebär freebets!

Semifinalerna är här. 28 lag har fallit bort längs vägen sedan fotbollens världsmästerskap började i Ryssland. Fira genom att visa vad du kan och hämta hem freebets på Unibet allt eftersom semifinalmålen ramlar in.

Bara lägg ett spel värt 250 kronor på det lag du tror lyckas ta sig till finalen – för varje mål de gör i semin får du ett freebet värt 50 kronor.

Så här går det till:

  1. Anmäl dig till turneringen hos Unibet här.
  2. Lägg ett singelspel före match värt minst 250 kronor på ett semifinallag.
  3. Du får ett freebet värt 50 kronor för varje mål det lag du satsat på gör.
  4. Freebets läggs till på kontot torsdag 12 juli senast kl. 19.00.

Lycka till!