Malmö FF har åkt till Rumänien och Stadionul Dr. Constantin Rădulescu i Cluj-Napoca för match mot CFR Cluj denna tisdag 24 juli 2018. Det är första matchen av två i Champions League kvalets kvartsfinalspel och regerande svenska mästarna Malmö FF möter det rumänska mästarlaget CFR Cluj med matchstart klockan 18:00. Det är ett revanschsuget och svårslaget CFR Cluj som kommer till spel mot Malmö då klubben precis kommit tillbaka till Europaspel efter att ha varit avstängda av Uefa under 4 år på grund av att de inte kunde betala sina skulder.

Tipset CFR Cluj – Malmö FF

Det allra viktigaste för Malmö FF är inte att vinna mötet mot CFR Cluj idag utan att hålla siffrorna nere och att göra ett eget mål på bortaplan som kan vara viktigt att ha med sig inför returen nästa vecka den 1 augusti.

Vi tippar på att båda lagen gör mål till oddset 2.10 @ Bet365.

Ökade vinster med LeoVegas SPORT

Se spelbolagens oddsbonusar här: