Spela odds på Premier League från tisdag 31 Juli – lördag 11 Augusti 2018 och få ett gratisspel för att vinna en 50 miljoner kronors Premier League jackpott! Älskar du fotboll och Premier League så är det här den bästa chansen att spela på engelsk fotboll för att vinna årets största vinst!

50 Miljoner Kronors Premier League Jackpott

50 miljoner kr står på spel

Mr Green kickstartar årets Premier League-säsong med en chans att vinna vår 50 miljoner kronors Premier League-jackpott! Lägg ett 250kr kombinationsspel på Premier League (min. odds för kombinationsspel: 3.0) och få en 8-raders gratisspel polett för chansen att vinna stort.

Så får du ditt gratisspel:

  1. Logga in på Mr Green här!
  2. Lägg ett kombinationsspel på Premier League innan 16:00 CET den 11:e augusti 2018.
  3. Kombinationsspelet måste ha odds på minst 3.0.
  4. Sammanlagd insats för kombinationsspelet måste vara minst 250kr.
  5. Efter att du lagt ett kvalificerande kombinationsspel, får du 1 GRATIS polett för ”Pick 7 Premier League”-jackpotten.
  6. Din GRATIS polett inkluderar 8 rader.

Lycka till!

TILL MR GREEN HÄR! >>>

Premier League Jackpott

Denna kampanj är öppen för deltagande från 15:00 CET den 31:a juli till 15:59 CET den 11:e augusti 2018.

För att kvalificera för 8-raders Oddsjackpott-gratisspelet måste spelare lägga ett kombinationsspel på minst tvåhundrafemtio kronor (250kr) på Premier League (minimiodds för kombinationsspel är 3.00). Samtliga val i kombinationsspelet måste vara på spel på Premier League-marknader, exklusive vinnarspel.

8-raders gratisspelsbonusen kan endast erhållas en gång per spelare/kund och kommer att tilldelas först efter att ett kvalificerande kombinationsspel som möter samtliga minimikrav för deltagande har lagts. Gratisspelpoletten kan endast användas för spel på ”50 miljoner kronors Colossus Pick 7 Premier League”-jackpotten och kommer att sluta gälla automatiskt kl. 16:00 CET den 11:e augusti 2018.

Cash Out kan användas för gratisspel på Mr Greens oddsjackpott, men pengarna kommer inte att krediteras till spelarens konto förrän jackpotten har stängt. Gratisspelspoletter kommer att sluta gälla när jackpotten börjar och utgångna gratisspelspoletter kommer inte kunna användas och kommer ej att ersättas i någon form. Gratisspelspoletter kan inte omvandlas eller bytas ut mot pengar.

Mr Greens allmänna regler och villkor gäller.