Lördagsmatcherna i Allsvenskan denna lördag 4 augusti är Brommapojkarna – Dalkurd och Kalmar FF – IFK Göteborg som båda två sparkar igång klockan 16:00 i eftermiddag. Speltipset är solklart för oss då ett hörnspel i mötet Kalmar – IFK Göteborg känns som det absolut bästa alternativet bland dagens oddsmarknader inför spel på just den här matchen. Läs här vilka spelbolag som erbjuder bäst hörnspel-alternativ.

Speltips Kalmar FF – IFK Göteborg 4/8

Kalmar FF har förlorat tre matcher på raken och behöver nu en vinst mot IFK Göteborg för att inte topplatserna i Allsvenskan ska kännas alltför avlägset. Just nu ligger man nia i tabellen med 20 poäng och hemmamatcherna på Guldfågeln Arena är största chanserna för nya fräscha poäng.

IFK Göteborg är i liknande tabellsits som Kalmar FF och har i en poängjämförelse en poäng mindre på sin elfte plats. Två förluster och två vinster efter sommaruppehållet speglar Göteborgs insatser i Allsvenskan väldigt väl just nu och man behöver spotta upp sig en del för att både vara med och fightas om en eventuell Europa-plats och att för att undvika att halka ner i en mardrömslik bottenstrid.

Dagens speltips 4/8: Vi spelar idag ett överspel på antal hörnor då det i Kalmars hemmamatcher är mer vanligt med att det görs många hörnor än tvärtom. Dessutom ser nog IFK Göteborg sin chans på 3 poäng i denna match och kommer troligen inte spela alltför tillknäppt bakåt då mål behöver göras. I och med det svängiga spelscenario vi målat upp som matchbild så är det därmed enligt oss störst sannolikhet att vårt spel på att det blir fler än 10,5 hörnor i matchen till oddset 2,10 hos NordicBet går in.

Kalmars senaste fem hemmamatcher i Allsvenskan:

21/7: Kalmar FF – Sundsvall, hörnor: 4-0, = totalt 4 hörnor.
15/7: Kalmar FF – Djurgården, hörnor: 6-5, = totalt 11 hörnor.
27/5: Kalmar FF – Hammarby, hörnor: 10-6, = totalt 16 hörnor.
14/5: Kalmar FF – Sirius, hörnor: 7-3, = totalt 10 hörnor.
29/4: Kalmar FF – Malmö FF, hörnor: 4-11, = totalt 15 hörnor.

Streama Liverpool – Napoli & Arsenal – Lazio 4/8 Gratis!