Superviktig match mellan Sundsvall – IFK Norrköping idag 6/8, särskilt för Peking! Norrköping ligger trea i Allsvenskan iför måndagens bortamatch mot Sundsvall och är 6 poäng efter Hammarby och AIK i topp. Avspark kl. 19:00 måndag 6 augusti 2018.

Sundsvall – IFK Norrköping 6/8

Sundsvall håller till vid mittstrecket och har varken med toppen eller botten att göra för tillfället. Men efter två starka insatser på sistone med bortaseger över Kalmar FF 0-2 och oavgjort borta mot Djurgården 1-1 är självförtroendet uppåtgående. Visst är tanken att ge ligatrean IFK Norrköping en rejäl match om poängen idag!

För IFK Norrköpings del gäller det att hänga på de båda topplagen Hammarby och AIK i kampen om ligaguldet samt att hålla de bakomvarande lagen på avstånd. Förlust idag och gulddrömmarna avtar något. Vinst och titeljakten lever i allra högsta grad! De bakomvarande lagen Djurgården, Östersund och Malmö går just nu väldigt starkt och har närmat sig Norrköping något efter IFK’s bortaförlust mot Malmö FF senast.

Hörnspelet synas

Vi har tittat närmare på hörnspelsalternativen inför matchen Sundsvall – IFK Norrköping som vi ser bra spelvärde i efter att ha konstaterat att det alltsomoftast blir väldigt många hörnor i Sundsvalls hemmamatcher.

Pengen denna måndag satsas därmed på att det blir över 10,5 hörnor i matchen till oddset 2,02 hos NordicBet.

Läs här vilka spelbolag som erbjuder bäst hörnspel-alternativ.

Speltips Sundsvall - IFK Norrköping Allsvenskan Måndag 6/8