GAIS – Värnamo möts i Superettans omgång 22 denna fotbollsonsdag 12 september med matchstart klockan 19:00 och vi kör ett snabbtips inför mötet. GAIS på nionde plats i tabellen med totalt 26 inspelade poäng är bara 5 poäng ifrån nedflyttningskval. Gästande Värnamos utgångsläge är definitivt ännu värre då man ligger näst sist på 19 poäng och är därmed i desperat behov av nya poäng.

GAIS – Värnamo snabbtipset

Vid en koll på deras respektive fem senaste matcher i Superettan fotbollen så ser vi att bägge lagen gjort mål i fyra utav dem var. Alltså gör GAIS och Värnamo mål i 80% av matcherna om man ser till den senaste en och en halv månaden. Det känns upplagt för att båda lagen återigen gör minst varsitt mål ikväll. Oddset för ett BLGM-spel ligger just nu på 1,70 hos bet365!

Oddset är korrekt vid tidpunkten för publicerandet 2018-09-12 kl. 14:35 men kan komma att ändras.