Den här fredagskvällen 14 september ägnar vi åt att streama och spela live på fotboll med bl.a. Mbappé, Neymar, Di Maria och Cavani i PSG’s match mot St. Etienne i franska Ligue 1. Live Streaming finns att tillgå i mobilen, paddan och datorn hos både Bet365 och Unibet vilka också har megastort utbud när det gäller livebetting på matchen. Avspark sker 20:45!

Obs, du måste ha pengar på spelkontot hos spelbolagen för att all live streaming sport ska vara tillgänglig hos spelbolagen, läs mer om live stream här!

PSG – St. Etienne speltips

Paris Saint-Germain har inlett säsongen helt lysande som förväntat och vunnit alla sina fyra första matcher med en total målskillnad på 13:4. Monaco som varit främste utmanare till titeln senaste åren har börjat uruselt med deras mått mätt och enndast skrapat ihop 4 poäng av 12 möjliga under de fyra inledande omgångarna. Lyon och Marseille har också tappat poäng såhär i inledningen av säsongen vilket gör att PSG redan dragit ifrån uppe i toppen. Inget ser ut att kunna hindra PSG från Ligue 1 titeln denna säsong, särskilt som man fortfarande har kvar alla superstjärnor i laget med framförallt Neymar, Cavani och Mbappé som ett fruktat anfallsvapen.

St. Etienne började säsongen med en 2-1 vinst över nuvarande tabelljumbon Guingamp som förlorat alla sina fyra matcher hittills. Därefter har St. Etienne spelat oavgjort i tre matcher på raken mot i tur och ordning; Strasbourg, Montpellier och Amiens.

Såklart är PSG storfavorit att vinna dagens möte med St. Etienne, speciellt som man spelar hemma på Parc des Princes i Paris. Och lite förvånade är vi då över att oddset ändå är så pass högt som 1,675 hos Bet365 på spelet PSG som vinnare över St. Etienne med minst 2 mål. Det är definitivt ett bra spelvärde tycker vi!

Tipset: Asian Handicap PSG -1,5, odds 1.675 @ Bet365!

Oddset är korrekt vid tidpunkten för publicerandet 2018-09-14 kl. 09:15 men kan komma att ändras.