God lillördag fotbollsvänner! Champions League fotboll står förstås på agendan denna onsdag 19 september och Real Madrid – AS Roma blir vår utvalda huvudmatch att titta och spela live odds på. I vanlig ordning har vi naturligtvis knåpat ihop ett speltips inför mötet där vår svenske landslagsmålvakt Robin Olsen har en av huvudrollerna.

Se dagens bästa Champions League erbjudanden här >>>

Först kort om gårdagens CL

Gårdagens Champions League blev en sådan där riktig höjdare som vi hoppats på. Tyvärr var det många som drabbades av ViaPlays teknikstrul med inloggningen men vi lämnar detta hän här med orden att det var oerhört olyckligt. Spännande värre och en smärre målkavalkad blev det i 3-2 matchen mellan Liverpool och PSG som tillslut engelsmännen gick segrande ur och vårt speltips satt som ett smäck till 80 gånger pengarna hos betfair som erbjöd nya spelare detta enorma höga odds. Messi var i toppform och förde sitt FC Barcelona till seger efter hans fantastiska hattrick i 4-0 segern över PSV. Gastkramande är bara förnamnet när Inter i slutminuterna mot Tottenham vände ett 0-1underläge till vinst med 2-1. Det här var bara några höjdare av alla som erbjöds under tisdagens premiärafton av Champions League 2018/2019. Nu blickar vi framåt mot dagens fotbollsgodis och hoppas få uppleva liknande fotbollsdramatik som gårdagen bjöd på!

Champions League matcher 19/9

18:55 Ajax – AEK
18:55 Shakhtar – Hoffenheim
21:00 Benfica – Bayern München
21:00 Manchester City – Lyon
21:00 Plzen – CSKA Moscow
21:00 Real Madrid – AS Roma
21:00 Valencia – Juventus
21:00 Young Boys – Manchester Utd

Real Madrid – AS Roma tipset

I Real Madrids och Romas Champions League grupp ingår också tjeckiska Plzen och ryska CSKA Moskva. Real Madrid och AS Roma är favoriter att knipa de två direktbiljetterna till slutspelet men då gäller det för Roma att spela upp sig lite jämfört med hur man presterat i inledningen av Serie A säsongen. Robin Olsen har fått en tung start på sitt nya Italienäventyr i Rom där alldeles för många bollar har trillat in bakom honom i nät jämfört med förväntningarna. Men sanningen är (enligt oss) att Robin inte fått mycket hjälp av Roma försvaret vid många av baklängesmålen. Så ofta har vi sett helt friställda motståndaranfallare framför Robin Olsen i målet att vi undrar om backarna i Roma verkligen är samspelta eller håller måttet? Det gäller för Roma och Robin Olsen att vara på absolut toppnivå idag om man ska lyckas hindra Benzema och gänget i Real Madrid från att näta i afton.

Real Madrid må ha tappat sin största stjärna i Cristiano Ronaldo till Juventus men slagkraften verkar inte ha avtagit ändå. Efter tre raka vinster i La Liga’s säsongsinledning missade man dock att plocka med sig alla 3 poängen i senaste ligamatchen borta mot Athletic Bilbao. Kanske var det för att några av spelarna hade dagens Champions League möte mot AS Roma i huvudet? Idag är det Champions League match på Estadio Santiago Bernabéu och Roma som gästar vilket borde sporra Real spelarna till max. Tyvärr för Robin Olsens del tror vi också detta innebär att han sin vana trogen får plocka ut bollen minst en gång ur nätmaskorna redan i första halvlek ikväll. Vi tippar på att Real Madrid leder i halvlek och sedermera vinner matchen mot AS Roma till oddset 1.82 @ NordicBet!

Förhandstipset 19 september

Match: Real Madrid – AS Roma (Fotboll: Champions League)
Spelplats: Santiago Bernabéu i Madrid (kapacitet: 81 044 personer)
Speltips: Real Madrid leder i halvlek och vinner matchen
Odds1.82 @ NordicBet här >>>
Insats: Medel
Datum: 2018-09-19 (onsdag 19 september)
Avspark: 21:00
Live Stream:
 Viaplay