Lördagshockey för halva slanten blir det idag 29 september med spel på SHL matcher som:

15:15 Linköping – Luleå
15:15 Malmö – Djurgården
15:15 Skellefteå – HV 71
18:00 Mora – Brynäs
18:00 Växjö – Örebro

Streama SHL Live!

Den andra slanthalvan satsar vi i tipset på en och annan match av lördagens många spännande fotbollsmatcher. Men här och nu är det hockey som gäller och vårt huvudmål för livespel och pre-match spel (lagt odds innan nedsläpp) är Malmö – Djurgården.

Malmö – Djurgården 29/9

SHL säsongen har nyligen börjat och det är svårt att dra för stora slutsatser av inledningens få matchomgångar. Men visst måste man imponeras av Djurgårdens spel i de tre senaste av deras fyra matcher som spelats. Djurgården inledde med en knapp 2-1 förlust borta mot Frölunda men har därefter radat upp tre övertygande segrar med god målmarginal i allihop. Vinsterna mot Rögle 5-2 hemma, Örebro 2-8 borta och Mora 4-1 hemma är grymt bra jobbat

Malmö får se upp när de idag tar emot formstarka Djurgården hemma Malmö Arena. Vi tror ändå på en jämn tillställning då Malmö också visat upp fina resultat där både Färjestad och HV71 besegrats på sistone. Framförallt är det ett starkt defensivt spel som lagt grunden för segrarna och det kan verkligen behövas mot ett Djurgården som fullkomligen öst in mål i sina matcher. Är det något lag som ska kunna hejda Djurgårdens målglädje så är det nog Malmö just nu.

Underspel antal mål 29/9

Match: Malmö Redhawks – Djurgården Hockey (Ishockey: SHL)
Spelplats: Malmö Arena (kapacitet: ‎13 000 åskådare)
Speltips: Totalt under 5,5 mål i matchen vid fulltid
Odds1.66 @ Unibet
Insats: Medel
Datum: 2018-09-29 (lördag 29 september)
Nedsläpp: 15:15

Bli medlem hos Unibet och få 500% bonus!

Oddset är korrekt vid tidpunkten för publicerandet 2018-09-29 kl. 11:04 men kan komma att ändras.

Läs om dagens fotbollsderby!

Real Madrid – Atletico Madrid Live Stream 29/9