Måndagstipset blir ett speltips på det allsvenska fotbollsmötet Hammarby – IFK Göteborg som spelar om extremt viktiga poäng idag. Hammarby är i nuläget precis utanför spel i de europeiska cuperna inför nästa säsong i och med sin fjärde plats i Allsvenskan. Det är endast målskillnad som skiljer dem åt från en Europa League kvalplats med Malmö FF närmast framför och sedan är det 5 poäng upp till tvåan IFK Norrköping. Dagens bortalag IFK Göteborg finns på tolfte plats och är farligt nära bottenstrecket med bara 4 poäng tillgodo på Brommapojkarna på fjortonde plats. Därför är måndagskvällens möte mellan Hammarby och IFK Göteborg så otroligt viktig för båda lagen.

Hammarby – IFK Göteborg speltips

Både Hammarby och IFK Göteborg är i en bedrövlig form där inget av lagen har vunnit någon av sina fyra senaste matcher. Hammarby har förlorat tre av sina fyra senaste medan IFK Göteborg har förlorat 3 av sina fem senaste.

Eftersom båda lagen befinner sig i urusel form och i avgörande lägen i tabellen kan det vara två riktigt spända och nervösa lag som spelar mot varandra idag. Hammarby har dock spel på egen hemmaplan, Tele2 Arena, som en stor fördel vilket vi tror blir en av de avgörande faktorerna för hur matchen slutar.

Vi tippar Hammarby som vinnare i matchen mot IFK Göteborg i form av ett asian handicap-spel på Hammarby -1.25 till oddset 2.05 @ Unibet!

  1. Registrera dig på Unibet – det tar bara någon minut
  2. Gör en insättning och få 500% i bonus + tillgång till Unibet TV live streaming

Fotboll måndag 1 oktober

Måndagen den 1/10 bjuder på flera internationella fotbollsmatcher i de europeiska högstaligorna. Alla kan du både streama och spela live odds på!

ENGLAND: Premier League

21:00 Bournemouth – Crystal Palace

Streama på ViaPlay här >>

ITALIEN: Serie A

20:30 Sampdoria – Spal

Streama och spela på Unibet här >>>

SPANIEN: La Liga

21:00 Celta Vigo – Getafe

Streama och spela på Unibet här >>>

SVERIGE: Allsvenskan

19:00 Elfsborg – Häcken
19:00 Hammarby – IFK Göteborg
19:00 Örebro – Trelleborg

Streama på C More här >>

SVERIGE: Superettan

19:00 Värnamo – AFC Eskilstuna

Streama på C More här >>