Det är så himla gött att hockeyn är igång på allvar med både SHL och NHL säsong som startat. Vi älskart! Nattens NHL hockey schema innehåller 10 friska matcher och vi väljer att fokusera vårt spel på en säsongspremiärmatch med två riktiga svensklag, New York Rangers mot Nashville Predators. Nedsläpp kl. 01:30!

Se NHL på ViaPlay här >>

Speltips Rangers – Predators

New York Ranger ställer fyra svenskar på skridskorna inatt; Fredrik Claesson  Henrik Lundqvist, Mika Zibanejad och Jesper Fast. Överraskande nog har tyvärr Lias Andersson petats ner till farmarligan AHL för att komma i tillräckligt bra form.

Nashville Predators ställer upp med svenskarna Viktor Arvidsson, Filip Forsberg, Calle Järnkrok, Carl Persson och Emil Pettersson.

Båda klubbarna har haft en svängig försäsong med vinster och förluster om vartannat och ingen tydlig formkurva har kunnat ses. Med tanke på att tre av de fyra matcherna som spelades för snart ett dygn sedan vanns av hemmalag så tror vi även att hemmaisen blir avgörande i nattens möte mellan New York Rangers och Nashville Predators.

Speltipset: New York Rangers vinner till oddset 3.20 @ Unibet.

Att registrera/öppna ett konto hos unibet går fort och smidigt. Gör därefter en insättning och få 500% i bonus + tillgång till Unibet TV live streaming. Sätter du in 100kr så får du omgående 500kr extra av unibet i bonus vilket ger dig sammanlagt 600kr att spela på odds, livebetting eller casino för. Så länge du har någon krona kvar på kontot är live streaming tjänsten tillgänglig för dig alla dagar dygnet runt som medlem.

Nattens NHL 5/10

Se NHL på ViaPlay här >>

01:00 Buffalo Sabres – Boston Bruins
01:00 Carolina Hurricanes – New York Islanders
01:00 Pittsburgh Penguins – Washington Capitals
01:30 Detroit Red Wings – Columbus Blue Jackets
01:30 New York Rangers – Nashville Predators
01:30 Ottawa Senators – Chicago Blackhawks
02:00 St. Louis Blues – Winnipeg Jets
02:30 Dallas Stars – Arizona Coyotes
03:00 Colorado Avalanche – Minnesota Wild
04:00 Vegas Golden Knights – Philadelphia Flyers