Hockeytorsdag 1/11 är stor på flera sätt. Dels är det ny månad i och med 1 november 2018 och så är det framförallt full SHL omgång med sju glödheta hockeymatcher. Djurgården – Linköping är veckans torsdagsmatch i vårt val av speltips där tipset tar sitt avstamp ifrån förra gången de möttes vilket var så sen som i förrgår. Då vann Djurgården på bortaisen i Linköping med 3-4 efter straffläggning. Lika jämnt förväntar vi oss att det här torsdagsmötet blir! Läs vårt speltips längre ner.

SHL 1/11-2018

19:00 Brynäs – Mora
19:00 Djurgården – Linköping
19:00 Frölunda – Malmö
19:00 Färjestad – Skellefteå
19:00 Luleå – Timrå
19:00 Rögle – Växjö
19:00 Örebro – HV 71

Djurgården – Linköping tipset

En koll på inbördes hockeymöten under 2018 mellan Djurgården och Linköping så ser vi att det varje gång i de åtta matcher som spelats dem emellan så har det , med bortseende från någon enstaka match, varit väldigt jämna matcher. Något som talar för den andra Djurgårdssegern på två dygn är att Linköping är ett av SHL’s sämsta bortalag med fyra raka förluster nu på de fem matcher man hittills spelat på bortais den här säsongen. Men vi ger oss inte in i vinnarspel-marknaden den här gången utan tippar ett överspel på antal mål  matchen istället.

Hockeytipset 1/11: Totalt över 4.5 mål i matchen spelas till oddset 1.71 @ NordicBet och Betsson.

Streama SHL Live!

Är du sugen på att kunna kolla på all SHL hockey under hela säsongen inklusive vårens slutspelsmatcher så kan du se på SHL live stream på C More. Streama SHL och titta på all hockeydramatik i vilken enhet du vill som t.ex. mobilen, datorn, chromecast, apple-tv, läsplatta osv…

DIREKT TILL MATCHERNA HÄR! >>