Äntligen fredag och vi firar in helgen genom att fylla fredagskvällen 2/11 med tysk Bundesliga fotboll i form av Stuttgart – Eintracht Frankfurt. Live stream finns att se på Unibet TV och speltipset blir en hörnvariant. Avspark sker 20:30 fredag 2 november 2018.

Stuttgart – Frankfurt Live Stream

Streama Stuttgart – Frankfurt live direkt på Unibet TV genom att vara inloggad och ha en peng på spelkontot hos Unibet. Sport live streaming går att titta på i mobilen, surfplattan, bärbara datorn och flera till enheter. Det gör det ju så skönt eftersom du då kan kolla på sport stream inklusive kvällens Stuttgart – Frankfurt live stream var som helst, oavsett om du är hemma eller på resande fot. Förbered din streaming genom att logga in hos Unibet redan nu! >>

Fler matcher som sänds på Unibet TV denna fredagskväll är bland annat:

20:30 Napoli – Empoli (Serie A)
20:45 PSG – Lille (Ligue 1)

Speltips Stuttgart – Eintracht Frankfurt

Dagens hemmalag Stuttgart ligger allra sist i Bundesliga tabellen på 5 poäng efter 9 omgångar. Tre raka förluster har inkasserats på raken nu med den totala målskillnaden 1-11. Ingenting verkar fungera för Stuttgart för tillfället. Anfallsspelet har låst sig och försvarsspelet är katastrofalt dåligt och alla skador man dras med gör att den närmaste framtiden inte ser särskilt munter ut den heller.

Frankfurt jagar topplagen

Eintracht Frankfurt har ett betydligt ljusare utgångsläge inför kvällens match. Efter tre vinster och en oavgjord på de fyra senaste matcherna har man närmat sig topplagen. Eintracht Frankfurt befinner sig nu på sjunde plats i tabellen på 14 poäng, bara 2 poäng efter både Hertha Berlin och RB Leipzig närmast framför.

Statistikvariabler

När vi tog oss en titt på all statistik från tidigare matcher hos de båda lagen så utmärkte sig hörnstatistiken hos bägge. Stuttgart producerar förvånansvärt många hörnor i sina hemmamatcher men verkar ha stora problem med att utnyttja dem. Eintracht Frankfurt skapade 6 hörnor i sin senaste bortamatch mot Nürnberg och vi tror inte att det kommer skapas avsevärt färre hörnor mot tabelljumbon Stuttgart. Därav vår hörnvariant i dagens speltips!

Bundesliga tipset 2/11: Totalt över 9.5 hörnor i matchen Stuttgart – Eintracht Frankfurt till oddset 1.91 hos Unibet.

Läs mer: Bundesliga live stream.