Champions Hockey League stream och speltips tar vi oss an nu när vi kommit till de spännande åttondelsfinalerna med utslagsomgångar. Malmö Redhawks, Frölunda Indians och Skellefteå AIK ska försöka försvara de svenska färgerna men det blir inte lätt!

Malmö är det svensklag som ikväll först beträder is med hemmamatch mot schweiziska Bern. Halvtimmen senare är det dags för Skellefteås bortamöte med norska Storhamar. Sist ut av kvällens svenska ishockeyklubbar att spela CHL match är Frölunda som begett sig till Lugano i Schweiz.

Streama CHL 6/11

Streama alla matcherna i Champions hockey League på UNIBET TV.

Unibet erbjuder direktsändningar av alla CHL matcher under hela hockeysäsongen. Du kan hos Unibet spela och streama Champions Hockey League live på alla dina skärmar i datorn, paddan och mobilen. För att se på hockey stream hos Unibet behöver du endast vara inloggad samt ha pengar på ditt unibet-konto. Sedan är det fritt fram att streama sport live alla dagar i veckan. Se fotboll, hockey, tennis och många andra sporter när och var du vill med perfekt bildkvalitet!

TILL UNIBET TV >>

Flera spelbolag erbjuder stream

Live stream kan ses i din mobil, surfplatta och dator snabbt och enkelt om du registrerar dig hos: NordicBetBet365Unibet eller LeoVegas.

Ett tips är att välja ett spelbolag du ännu inte är medlem hos eftersom du då får en redigt saftig oddsbonus som välkomnar dig + tillgång till deras sport stream. Spelbolagens streaming utbud kan skilja sig åt något så varför inte vara registrerad hos flera samtidigt så du inte missar all fotboll, hockey, tennis och övrig sport som erbjuds dygnet runt alla dagar i veckan!

CHL spelschema 6/11

Åtta glödheta åttondelsfinaler ska spelas i CHL denna tisdag 6 november 2018 och du kan både spela liveodds på dem och streama live hos Unibet. Se här dagens spelschema inför Champions Hockey League 6/11:

18:00 Kometa Brno – Tappara
18:00 Malmö – Bern
18:30 Storhamar – Skellefteå
19:45 Bolzano – Plzen
19:45 Lugano – Frölunda
19:45 Zürich – Karpat
20:00 München – Zug
20:00 Rouen – Salzburg

Champions Hockey League speltips

Hockeytisdag 6/11 erbjuder många härliga hockeymatcher i Champions Hockey League att spela på och vi kommer helt klart att lira livebetting på några av dem under tiden vi kollar på dem via live streaming. Men ett förhandstips vill vi också plocka ut i mötet Lugano – Frölunda. Spelvärdet är tillräckligt bra för att vi ska riskera att gå miste om påfyllning i spelkassan.

Indians kan avgöra hemma i returen…

Frölunda vann sin grupp efter fyra vinster under ordinarie tid och två förluster varav den ena kom till först på övertid. Så det är tungt att möta Frölunda som satsar mycket på CHL den här säsongen då prispengarna växt till sig för varje år i Champions Hockey League. Lugano från Schweiz kom tvåa i sin grupp efter tre vinster och tre förluster, alla under ordinarie tid. Nu gäller det för Frölunda att skaffa sig ett bra utgångsläge inför returmatchen om två veckor. poängen bryr man sig inte om i slutspelet utan nu är det målskillnaden som gäller över två matcher. Frölunda vill säkert hålla ner siffrorna så mycket som möjligt på bortaisen och inte chansa för mycket framåt då man kan avgöra sedan i returen på hemmais den 20 november.

CHL tipset 6/11: Under 5.5 mål i matchen (ordinarie tid), odds 1.68 @ NordicBet.