Se Lugano – Frölunda i CHL via live streaming tisdag 6 november med matchstart klockan 19:45. Streama Lugano – Frölunda live på Unibet TV i mobilen och laptopen för dig som inte har tv-kanalen TV3 Sport där den också sänds. Unibet TV ör perfekt för alla som inte har rätt tv kanal eller som befinner sig på resande fot. CHL live streaming kan också passa familjer med fler personer i hushållet som slåss om tv-apparatens programutbud. Då kan det vara skönt att sätta sig i en fåtölj eller lägga sig i sängen eller på soffan för sig själv med streaming i mobilen och lurarna i öronen.

TILL UNIBET TV >>

CHL Live Stream 6/11

CHL live streaming kan du både titta på och samtidigt spela odds live under matchernas gång hos Unibet. Live streaming och Livebetting är bästa spelupplevelse-kombon! Se här tisdagens hockeyschema i Champions Hockey League 6 november 2018:

18:00 Kometa Brno – Tappara
18:00 Malmö Redhawks – Bern
18:30 Storhamar – Skellefteå AIK
19:45 Bolzano – Plzen
19:45 Lugano – Frölunda Indians
19:45 Zürich – Karpat
20:00 München – Zug
20:00 Rouen – Salzburg

Streama CHL hos fler spelbolag

Sport Live streaming kan ses i din mobil, surfplatta och dator snabbt och enkelt om du registrerar dig hos: NordicBetBet365Unibet eller LeoVegas.

Vi brukar tipsa om att det kan finnas fördelar med att välja ett spelbolag du ännu inte är medlem hos. Den stora fördelen är att du då får en grymt saftig oddsbonus som välkomnar dig plus tillgång till deras sport streaming utbud direkt i mobil och dator. Spelbolagens streaming utbud kan skilja sig åt något så varför inte vara registrerad hos flera samtidigt så du inte missar all fotboll, hockey, tennis och övrig sport som erbjuds dygnet runt alla dagar i veckan!