Streama Storhamar – Skellefteå Live 6/11 i Champions Hockey League åttodelsfinal. Se på Storhamar – Skellefteå live stream i CHL tisdag 6 november 2018 med nedsläpp kl. 18:30 på UNIBET TV!

Streama Storhamar – Skellefteå

Skellefteå AIK är en av tre svenska hockeyklubbar som är kvar i den europeiska hockeyturneringen Champions Hockey League 2018/2019. Både Malmö Redhawks och Frölunda Indians spelar förutom Skellefteå AIK också åttondelsfinaler i CHL ikväll. Och vill du titta på någon av matcherna så är det inga problem alls då du kan se allihop på UNIBET TV.

Unibet erbjuder direktsändningar av alla matcher i CHL under hela hockeyturneringen. Du kan titta på dina favoritlag i alla dina enheter såsom datorn, paddan och mobilen. För att se på hockey stream hos Unibet behöver du bara vara inloggad och ha pengar på ditt unibet-konto.

TILL UNIBET TV >>

CHL Live Stream 6/11

Alla tisdagens åttondelsfinaler i CHL kan du både spela på och streama live hos Unibet. Se här dagens hockeyschema i Champions Hockey League:

18:00 Kometa Brno – Tappara
18:00 Malmö – Bern
18:30 Storhamar – Skellefteå
19:45 Bolzano – Plzen
19:45 Lugano – Frölunda
19:45 Zürich – Karpat
20:00 München – Zug
20:00 Rouen – Salzburg