AS Roma – Real Madrid möts i Champions League under tisdagskvällen 27/11 i den näst sista gruppspelsmatchen. Real Madrid toppar före AS Roma på lika många poäng, 9 stycken. Det enda lag som kan hota tätduon i gruppen ifrån att ta sig vidare till Champions League slutspelet är trean CSKA Moskva på 4 poäng. Men då måste de först besegra tabelljumbon Plzen ikväll och sedan avslutningsvis Real Madrid på bortaplan samtidigt som antingen Roma eller Real Madrid inte lyckas tillräckligt bra i sina kvarvarande matcher. Troligtvis får vi se svenskt på planen i kvällens match AS Roma – Real Madrid då Robin Olsen sannolikt står mellan stolparna i Romas mål. Avspark sker klockan 21:00 tisdag 27 november 2018.

Speltips Roma – Real Madrid

Real Madrid vann första gruppmatchen mot AS Roma på ett övertygande sätt med 3-0 hemma. Nu är det italienarna som är ute efter revansch på spanjorerna men då är det nog så att en viss svensk måste storspela för att det ska lyckas. Robin Olsen är i storform och förhoppningsvis ska inte den lättare skada han ådrog sig förra veckan äventyra hans medverkan idag.

Både Roma och Real Madrid förlorade sina respektive ligamatcher i helgen. Kanske var det dagens Champions League match som satt i alla spelarnas huvuden? Hur som helst är det en match om gruppsegern som står på spel och framförallt en säkrad slutspelsbiljett.

Speltipset: Totalt under 3,5 mål i matchen. Odds 1.67 @ Betfair >>

Champions League 27/11

18:55 AEK – Ajax
18:55 CSKA Moscow – Plzen
21:00 AS Roma – Real Madrid
21:00 Bayern München – Benfica
21:00 Hoffenheim – Shakhtar
21:00 Juventus – Valencia
21:00 Lyon – Manchester City
21:00 Manchester United – Young Boys