Southampton – Manchester United inleder våra speltipsförslag i december. Denna lördag 1 december 2018 är annars, som många andra lördagar, knökfull med fotbollsmatcher från de största europeiska fotbollsligorna. Visst finns det en hel del matcher till att spela av sig på, vilket vi också kommer att göra, men i valet av endast ett speltips till dig så får det bli Southampton – Manchester United som vi tror oss ha funnit den bästa kombinationen spelglädje och spelvärde i.

Speltips skall byggas utav glädje, av glädje bygger man speltips. Speltips, det får ni ändå medge gör glädjen ännu mera glädjerik. Svenskt Spel är byggt av båda dera’.

Streaming och live betting

Se alla spelscheman för dagen längre ner där de flesta av matcherna kan streamas och spelas på live om du är kund hos exempelvis Bet365 eller Unibet. Ja sanningen är den att du kan streama och spela live på alla matcher hos dessa spelbolag förutom matcherna från engelska Premier League som vissa av dem istället visas på ViaPlay >>. Förena streaming och speltips med förhöjd spelupplevelse som resultat.

Southampton – Manchester United

José Mourinho har sagt att han ser framför sig att hans Manchester United kommer klättra uppåt från sin nuvarande sjundeplats i tabellen. Men för att så ska bli fallet bör nog United inleda med en seger mot Southampton som för tillfället härjar i botten av Premier League tabellen.

Manchester United hade förbenat svårt att göra mål i veckans Champions League möte med Young Boys hemma på Old Trafford till fansens förtret. Men när flera av United fansen redan bege sig iväg hemåt frälste Mourinhos gunstling Fellaini United med mål på övertid. Vad José Mouhrinho kände i just det ögonblicket bollen hittade nätmaskorna gick inte att ta miste på. Hans ilskna glädjeyttring resulterade i ett sönderkastat flaskställ. Den klassiska känsloyttringen med att kasta en vattenflaska i backen har nu fått en ny dimension!

Tipset:

Det har tidigare under säsongen lönat sig att spela underspel på antal mål i manchester Uniteds matcher och vi har ingen anledning att tänka annorlunda inför bortamatchen mot Southampton.

Totalt under 2,5 mål spelas på mötet Southampton – Manchester United till bästa oddset 1.95 hos NordicBet och Betsson.

200 kr Gratisspel!

Idag sparkar NordicBets julkalender igång med en sträckt vrist och ger dig ett gratisspel värt 200 kr. Det spelas mängder av matcher i Premier League, La Liga, Bundesliga och Serie A, så anmäl dig och gör en insättning på minst 200 kr för att ta del av ditt gratisspel!

Glöm inte att erbjudandet bara är giltigt idag, så sätt fart!

Fotbollsschemat 1/12

ENGLAND: Premier League

16:00 Crystal Palace – Burnley
16:00 Huddersfield – Brighton
16:00 Leicester – Watford
16:00 Manchester City – Bournemouth
16:00 Newcastle – West Ham
18:30 Southampton – Manchester United

ITALIEN: Serie A

15:00 Spal – Empoli
18:00 Fiorentina – Juventus
20:30 Sampdoria – Bologna

SPANIEN: La Liga

13:00 Celta Vigo – Huesca
16:15 Valladolid – Leganes
18:30 Getafe – Espanyol
20:45 Real Madrid – Valencia

TYSKLAND: Bundesliga

15:30 Bremen – Bayern München
15:30 Dortmund – Freiburg
15:30 Hannover – Hertha Berlin
15:30 Stuttgart – Augsburg
18:30 Hoffenheim – Schalke

FRANKRIKE: Ligue 1

17:00 Lille – Lyon
20:00 Angers – Caen
20:00 Guingamp – Nice
20:00 Monaco – Montpellier
20:00 Nimes – Amiens

Hockeytips Lördag 1 December 2018: SHL & NHL