CHL Live Stream 4/12 finns att se på, precis som alla CHL matcher under hela Champions Hockey League säsongen. Se CHL matcherna i direktsändning i mobilen och dina övriga skärmenheter och passa även på att spela liveodds samtidigt för bästa hockeyunderhållning!

CHL Live Stream & Liveodds

Streama Champions League hockey live där du befinner dig just nu! Bara någon enstaka match varje CHL omgång visas i direktsändning på någon av SVT kanalerna. Därför är det extremt skönt att kunna konstatera att CHL live stream är tillgängligt för alla säsongens CHL matcher utan kostnad för medlemmar hos nedanstående spelbolag med pengar på spelkontot.

Så ser du CHL TV Live Stream

  1. Registrera dig på Unibet, LeoVegas eller NordicBet.
  2. Ta din välkomstbonus som du erbjuds vid registreringen.
  3. Gå till live streaming utbudet på spelsajten och finn den CHL-match som du vill se via live stream.
  4. Börja streama matchen live!

PS! Om du vill titta på CHL live stream är det så att du bör ha minst någon krona insatt på ditt spelkonto hos spelbolaget eller bettat på sport eller något annat oddsutbud inom det senaste dygnet. 

Betta live på CHL

Under tiden du live streamar Champions Hockey League kan du göra matcherna än mer spännande genom att spela på livebetting samtidigt. Upplev livespelets underbara spelkänsla tillsammans med livestreamingens ögonfröjd för en total CHL lycka!

CHL 4/12

Första rundan i CHL kvartsfinalerna ska avgöras. Streama dagens fyra hockeydraman live!. Visst är CHL live stream en trevlig del av livet! Vi är glada att tre svenska hockeyklubbar tagit sig till kvartsfinalerna i Champions Hockey League 2018/2019. Frölunda Indians, Skellefteå AIK och Malmö Redhawks har krigat sig vidare från höstens tidigare åttondelsfinaler. De är nu uppdelade i varsina kvartsfinaler dessutom vilket innebär att möjligheten finns för att vi kommer få se tre av fyra kommande semifinallag från Sverige.

18:00 Kometa Brno – Frölunda Indians
18:00 Skellefteå AIK – Plzen
19:30 München – Malmö Redhawks
19:30 Salzburg – Karpat