Premier League tipset denna lillördag 5/12 ges inför Manchester United – Arsenal som har avspark 21:00. Kolla in dagens två hetaste odds erbjudanden med gratis livespel och en oddsboost på matchen Manchester United – Arsenal.

Premier League spelschemat onsdag 5 december ser ut som följer:

20:45 Burnley – Liverpool
20:45 Everton – Newcastle
20:45 Fulham – Leicester
20:45 Wolves – Chelsea
21:00 Manchester United – Arsenal
21:00 Tottenham – Southampton

Premier League Tipset 5/12

Manchester United har det fortsatt tufft i nästan varenda match de spelar i Premier League. Årets säsong ser för deras del snarlik ut som föregående säsong där det blir förvånansvärt många poängtapp i och med oavgjorda matcher med tanke på vilket spelarmaterial José Mourinho ändå förfogar över. Närmaste tiden kanske blir ännu osäkrare då flera backar står på skadelistan. Victor Lindelöf, Matteo Darmian och Ashley Young är skadade men även Eric Bailly, Luke Shaw och Chris Smalling är osäkra kort inför mötet med Arsenal.

För Arsenals del ser det lite ljusare ut jämfört med förra säsongen. De känns betydligt vassare och är nu på en fjärdeplats i ligan åtta poäng före ligasexan Everton och ligasjuan Manchester United. Framförallt är det Arsenals anfallare Pierre-Emerick Aubameyang som presterat riktigt bra och har gjort 10 av Arsenals totala målskörd på 32 mål.

Vi tror att båda lagen kommer lyckas göra mål i och oddset 1.50 för ett sådant spel hittar vi hos Betway som också erbjuder 100 kronor gratisspel på matchen.

100 kr gratis livespel!

Stormatch väntar på Old Trafford när Manchester United tar emot rivalerna Arsenal. Då är det väl perfekt att dagens lucka i NordicBets julkalender innebär att du kan lägga ett spel för 200 kr på fotboll till odds 1,50 eller högre för att få ett gratis livespel värt 100 kr på fotboll? Kom ihåg att erbjudandet bara gäller fram till midnatt.

TILL NORDICBET >>

50% vinstboost på Man Utd – Arsenal

För att göra dagens stora match ännu större för alla sportälskare erbjuder Unibet i sin julkalender hela 50 % vinstboost på alla livespel på Manchester United mot Arsenal.

Så här gör du:

  1. Lägg ett spel på upp till 200 kronor LIVE på Manchester United mot Arsenal, valfri marknad, så får du en live vinstboost på 50 %.
  2. Odds måste vara 1,4 eller högre.
  3. Du hittar din live vinstboost på 50 % på din spelkupong.

Glöm inte att komma tillbaka till Unibets julkalender för nytt erbjudande imorgon.

TILL UNIBET >>

Julkalender Spel 2018