CHL Live Stream 11/12: 17:00 Pilsen – Skellefteå, 18:00 Frölunda – Kometa Brno, 18:00 Kärpät – Salzburg, 18:00 Malmö – München. Streama Champions Hockey League live tisdag 11 december 2018. Dags för kvartsfinalreturerna i CHL slutspelet och det är hiskeligt jämnt och spännande förutsättningar i flera av hockeymatcherna. Bara Frölunda har öppet mål mot tjeckiska laget HC Kometa Brno

CHL Live Stream 11/12

Tisdagens returmatcher i Champions Hockey League’s kvartsfinaler 2018/2019 blir olidligt rafflande där det antingen är helt jämnt eller bara ett uddamål som skiljer inför tre utav fyra av kvällens drabbningar. Det bästa av allt är att du kan streama alla dessa nervpirrande matcher direkt via CHL live stream 11/12 om du är medlem hos något av de spelbolag som erbjuder direktsänd sport.

Dagens kvartsfinaler i CHL kan du både streama och betta live på hos Unibet TV >> eller LeoVegas >> eller NordicBet >>

Ett tips är att registrera dig hos något av spelbolagen där du ännu inte är medlem för att ro hem sköna bonusslantar att spela extra med på kvällens CHL-matcher!

Så här spelas CHL-returerna idag 11/12:

17:00 HC Škoda Plzeň – Skellefteå AIK
18:00 Frölunda Indians – HC Kometa Brno
18:00 Oulun Kärpät – EC Red Bull Salzburg
18:00 Malmö Redhawks – EHC Red Bull München

Pilsen – Skellefteå

Skellefteå AIK har åkt till Pilsen (Plzeň) i Tjeckien för match i hockeyarenan Home Monitoring Aréna. Första kvartsfinalmötet slutade 3-3 vilket innebär att Skellefteå har ett tufft utgångsläge inför kvällens returmatch. Vinst krävs alltså ikväll på bortais!

Se matchen Pilsen – Skellefteå via CHL Live Stream 11/12 med start klockan 17:00!

Frölunda – Kometa Brno

Frölunda har ett gyllene läge att ta sig till semifinal i Champions Hockey League. Man vann på bortaisen i Tjeckien för en vecka sedan med hela 4-1. I det mötet blev Frölundas 1-1 mål i slutet av första perioden oerhört viktigt. I andra perioden kom svenskarna nämligen ut på isen med enormt driv i skridskorna och åkte ifrån Kometa Brno såväl på isen som i målprotokollet och gjorde 3 mål inom loppet av elva minuter. Kanske var det där den här kvartsfinalen avgjordes? Vi får se om tjeckerna har något att svara upp med idag.

Kolla in Frölunda – Kometa Brno via CHL Live Stream 11/12 med start klockan 18:00!

Kärpät – Salzburg

När lagen möttes för sju dagar sedan segrade österrikiska Red Bull-laget Salzburg över finska Uleåborgsklubben Kärpät med uddamålet 3-2 i en grymt nervkittlande tillställning. Hemmalaget Salzburg tog ledningen med 2-0 direkt i inledningen av den tredje perioden. Men bortalaget Kärpät replikerade blixtsnabbt med reducering i periodminut tre. Sedan sköts kvitteringspucken in sex minuter senare och det såg då ut som vändningen i matchen skulle kunna bli total. Österrikarna repade dock nytt mod och lyckades med endast 23 sekunder kvar av matchen forcera in segerpucken bakom unge 21-årige finske målvaktstalangen Veini Vehvilainen. Nu måste Kärpät vinna och ha rätt vinstmarginal, statistiskt sett, på sin sida för att nå semifinalen.

Titta på Kärpät – Salzburg via CHL Live Stream 11/12 med start klockan 18:00!

Malmö – München

Vi hoppas på att publiken hittar till Malmö Arena ikväll för att hockeystämningen ska vara på topp, precis som Malmö förtjänar när man nu spelar en viktig och helt avgörande kvartsfinal-returmatch mot München. Malmö har en uddamålsförlust 2-1 att hämta igen från första kvartsfinalomgången. Lite synd tyckte vi det var när Malmö äntligen lyckades få hål på München i början av den tredje perioden efter två helt mållösa perioder och ställningen 0-0, och där sedan tyskarna gjorde två raka mål kort därefter. Det verkar vara just den där tredje perioden som avgör tillställningarna i var och varannan match. Nu håller vi tummarna för att Malmö Redhawks klarar det här och har mest ork i slutperioden där hela kvartsfinalen dem emellan mycket väl kan avgöras idag.

Streama Malmö – München live via CHL Live Stream 11/12 med start klockan 18:00!

CHL TV Live Stream – Se direktsänd Ishockey