22 december 2018 blir en storartad fotbollslördag att streama och tippa fotboll på! Inte mindre än 40 fotbollsmatcher av intresse har vi hittat att spela på varav 32 av dem också går att streama live i mobil och platta samt dator hos flera av spelbolagen för dig som är medlem och har en krona insatt på spelkontot. Vi har också lagt ett odds spel inför lördagens sena match Cardiff – Manchester United med matchstart kl. 18:30 vars speltips du hittar en bit ner i denna artikel + mycket annat gott som flera gratisspel och oddsbonusar samt då live streaming vi redan nämnt.

Ja, alla matcher som du hittar på dagens fotbollstablå här längre ner förutom Premier League kan ses via live streaming utan kostnad för medlemmar. Bland annat kan vi idag streama finalen i Världsmästerskapet i fotboll för klubblag mellan Real Madrid och Al-Ain från Förenade Arabemiraten med Marcus Berg i truppen!

Bli medlem hos Unibet gratis och utnyttja din välkomstbonus för att streama fotboll live dygnet runt!

TILL UNIBET TV >>

Gratis livespel på PL

Under den här tiden på året brukar man normalt varva ner och ta det lugnt. Men inte NordicBet – de växlar upp.

Spela för 200 kr på fotboll till odds 1,50 eller högre och få ett gratis livespel värt 100 kr som kan användas på Premier League under hela dagen. Anmäl dig i NordicBets julkalender under lucka 22.

Freebet 50 kr

Få ett Freebet värt 50 kronor att använda på valfri sport hos Unibet endast denna lördag 22 december. Du kan spela på precis vad du vill, bara välj ditt spel så hittar du ditt Freebet på din spelkupong. Enkelt.

Tipset lördag 22/12

Tipset denna lördag blir ett underspel på antal mål i kvällsmatchen mellan Cardiff och Manchester United. Intressant blir att se hur norrmannen Ole Gunnar Solskjær tacklar sin plötsliga nya roll som Manchester Uniteds tränare efter José Mourinhos sorti. Alla är nog nyfikna på att få se ett helt nytt spelsystem och kanske också en ovan startelva jämfört med vad som spelats tidigare?

Cardiff bra hemma

Mötet med Cardiff är möjligen väldigt bra för Solskjær som första match att bita tag i. Cardiff är ju ett av ligans sämre lag och ligger för närvarande på en sextonde plats i Premier League tabellen. Däremot har de på egen hemmaplan spelat hem tre raka hemmasegrar och alla fyra hemmavinsterna man kammat hem den här säsongen har tagits under de fem senaste hemmamatcherna. Så ur den synpunkten kan Cardiff bli en obehaglig överraskning för Solskjær och United om man inte hittar hem direkt i sitt spel med den nya tränaren vid rodret.

Målsnålt

Hur matchen än slutar så tror vi inte på någon grandios Solskjær effekt med total urladdning målmässigt från bortalagets sida. Vi räknar istället med att United är glada om de vinner matchen överhuvudtaget och i så fall lär de inte göra det med många måls marginal. Nej vi tror överlag på att det här blir en ganska målsnål tillställning.

Man Uniteds startelva: De Gea, Young, Jones, Lindelöf, Shaw, Matic, Herrera, Pogba, Lingard, Martial, Rashford.

Speltips: Totalt under 2.5 mål i matchen Cardiff – Manchester United till oddset 2.10 @ Betfair!

FIFA Club VM 22/12

Det är finaldags i Världsmästerskapet i fotboll för klubblag och årets stora finalmatch spelas mellan Real Madrid och Al-Ain från Förenade Arabemiraten med Marcus Berg i truppen. Att de regerande världsmästarna för klubblag Real Madrid skulle ta sig till ännu en final var kanske ingen sensation men att Ai-Ain skulle gå så långt och besegra argentinska mästarna River Plate i semifinalen var desto mer överraskande. Marcus Berg bidrog till vinsten genom att nicka in ett av målen. Det blir kul att idag streama finalmatchen live på Unibet TV och vi hoppas förstås få se Marcus Berg göra ytterligare mål!

14:30 Kashima – River Plate (Match om tredje pris)
17:30 Real Madrid – Al-Ain (Final)

Premier League 22/12

13:30 Arsenal – Burnley
16:00 Bournemouth – Brighton
16:00 Chelsea – Leicester
16:00 Huddersfield – Southampton
16:00 Manchester City – Crystal Palace
16:00 Newcastle – Fulham
16:00 West Ham – Watford
18:30 Cardiff – Manchester United

Serie A 22/12

Serie A live stream >>

12:30 Lazio – Cagliari
15:00 AC Milan – Fiorentina
15:00 Empoli – Sampdoria
15:00 Genoa – Atalanta
15:00 Napoli – Spal
15:00 Sassuolo – Torino
15:00 Udinese – Frosinone
18:00 Chievo – Inter
18:00 Parma – Bologna
20:30 Juventus – AS Roma

La Liga 22/12

La Liga live stream >>

13:00 Betis – Eibar
16:15 Atletico Madrid – Espanyol
18:30 Barcelona – Celta Vigo
20:45 Athletic Bilbao – Valladolid

Bundesliga 22/12

Bundesliga live stream >>

15:30 Hannover – Düsseldorf
15:30 Leverkusen – Hertha Berlin
15:30 Nürnberg – Freiburg
15:30 RB Leipzig – Bremen
15:30 Stuttgart – Schalke
18:30 Eintracht Frankfurt – Bayern München

Ligue 1 22/12

Ligue 1 live stream >>

21:00 Angers – Marseille
21:00 Bordeaux – Amiens
21:00 Lille – Toulouse
21:00 Monaco – Guingamp
21:00 Montpellier – Lyon
21:00 PSG – Nantes
21:00 Reims – Caen
21:00 Rennes – Nimes
21:00 St. Etienne – Dijon
21:00 Strasbourg – Nice

Odds bonusar:

Bli medlem hos spelbolagen och kamma hem sköna extraslantar på din första insättning hos var och ett av dem att spela på fotboll med. Flera av spelbolagen erbjuder också sina medlemmar sport live streaming vilket är perfekt att kombinera med liveodds tycker vi!

NHL Lördag 22/12: Detroit Red Wings – Florida Panthers