Juldagen 25 december 2018 saknar inte sportevenemang att spela och titta på även om det inte kryllar av dem precis. Som tur är har vi tre NBA basketmatcher att streama och spela på under Juldagskvällen. Och inatt när juldagen övergått till annandag jul spelas ytterligare två stycken NBA matcher varav den ena med stekheta svensken Jonas Jerebko på basketplanen!

Du vet väl att du kan strama alla NBA matcher under säsongen gratis i mobilen, datorn och läsplattan.

Läs mer om att se på NBA Live Stream gratis!

NBA Basket Juldagen 25/12

18:00 New York Knicks – Milwaukee Bucks
21:00 Houston Rockets – Oklahoma City Thunder
23:30 Boston Celtics – Philadelphia 76ers

NBA Basket Annandag Jul 26/12

02:00 Golden State Warriors – Los Angeles Lakers
04:30 Utah Jazz – Portland Trail Blazers

Speltips Warriors – Lakers

Julafton är över utan något speltips från vår sida, men det blir det ändring på vi nu under Juldagen 25/12 spelar ett odds inför nattens NBA möte Golden State Warriors – Los Angeles Lakers. Jonas Jerebko var en av de stora segerorganisatörerna i den näst senaste matchen när Golden State Warriors vann över Dallas Mavericks dagen innan Julafton. Ett dygn senare spelade Jonas Jerebko med i startuppställningen när Warriors ånyo vann, den här gången över Los Angeles Clippers.

Inatt är Jonas Jerebko och hans Golden State Warriors ute efter den tredje raka vinsten. Los Angeles Lakers, tabellfyra i den västra konferensen, står för motståndet. Det blir förstås en hård nöt att knäcka för konferenstvåan Warriors även om hemmaplan naturligtvis är en liten fördel.

Speltips: Golden State Warriors vinner med minst 10 poäng (handikapp -9.0). Odds 1.90 @ Bet365.

Oddset är korrekt vid tidpunkten för publicerandet 2018-12-25 kl. 16:56 men kan komma att ändras.

Bet365 Livestreaming

Spelbolaget bet365 är en av världens ledande aktörer inom betting och live-streaming sport. Varje år direktsänder bet365 tusentals fotbollsmatcher och andra idrottsevenemang via tjänsten bet365 Livestreaming.

För att öka spänningen från Liveodds ytterligare erbjuder bet365 Livestreaming av över 140,000 direktsända evenemang till din PC varje år – du kan alltså se matchen och satsa på samma gång. Bland höjdpunkterna finner du tennisturneringar från Masters Series samt några av världens bästa nationella fotbollsligor. För att använda Livestreamingtjänsten behöver du vara inloggad och ha ett finansierat konto, eller ha placerat ett spel inom de senaste 24 timmarna. Alla matcher/evenemang på webbplatsen som har Play- eller Videoikonen bredvid sig är schemalagda att visas via Livestreaming.