Fullspäckad Boxing Day med fotboll från Premier League och Serie A har vi att förtjusas över denna lillördag 26 december 2018. Dagens fotbollstips Boxing Day till ära redogörs här längre ner inför Manchester Uniteds hemmamatch mot nästjumbon Huddersfield. Vi kan också hinta dig om att du kan streama alla matcherna i Serie A gratis och framförallt lär lillördagskvällens match mellan ligatrean Inter och ligatvåan Napoli bli extra laddat. Läs mer om Serie A Live Stream här!

Tippa GRATIS på Boxing Day

Tippa gratis och vinn en halv miljon kronor (500 000 kr) på Boxing Day 2018. Tippa fyra utvalda matcher i Premier League helt GRATIS hos Unibet! Det garanteras 200 000 kr i vinst till en ensam vinnare men det kan också bli upp till 500 000 kronor i vinst. Och inget hindrar dig att delta eftersom deltagande i denna tippartävling är gratis! Du behöver bara vara inloggad för att kunna tippa gratis.

TILL ERBJUDANDET >>

Boxing Day Fotboll 26/12

ENGLAND: Premier League

13:30 Fulham – Wolves
16:00 Burnley – Everton
16:00 Crystal Palace – Cardiff
16:00 Leicester – Manchester City
16:00 Liverpool – Newcastle
16:00 Manchester United – Huddersfield
16:00 Tottenham – Bournemouth
18:15 Brighton – Arsenal
20:30 Watford – Chelsea

ITALIEN: Serie A

Läs om gratis Serie A Live Stream här!

12:30 Frosinone – AC Milan
15:00 Atalanta – Juventus
15:00 Bologna – Lazio
15:00 Cagliari – Genoa
15:00 Fiorentina – Parma
15:00 Sampdoria – Chievo
18:00 AS Roma – Sassuolo
18:00 Spal – Udinese
18:00 Torino – Empoli
20:30 Inter – Napoli

Speltips Man United – Huddersfield

Premier League är en given fotbollshöjdare under Boxing Day det spelas nära på en full omgång idag. Alla Premier League lagen är i farten förutom Southampton – West Ham som istället spelar imorgon kväll. Manchester United – Huddersfield drar igång klockan 16:00 denna Boxing Day eftermiddag och många är förstås spända på att se om nye Man United tränaren Ole Gunnar Solskjær får en lika lyckad ”andramatch” som i målkavalkaden mot Cardiff två dagar innan jul.

Man kunde ärligt talat se ett betydligt mer avslappnat och taggat Manchester United mot Cardiff än tidigare under José Mourinhos ledning. Men sedan ska man naturligtvis vara medveten om att det var i ett ganska perfekt läge som norrmannen Solskjær fick ta över rodret i United. Det var klokt av ledningen i United att vänta med tränarbytet till efter den svåra bortamatchen mot Liverpool. Nu fick Solskjær ett par betydligt lättare matcher att påbörja sin tränarsejour med i form av bottenlagen Cardiff och Huddersfield. Och vi tror ärligt talat på en ny målkavalkad från Manchester Uniteds sida även om den kanske inte blir lika storslagen som mot Cardiff.

Fotbollstipset 26/12: Totalt över 2,5 mål i matchen, bäst odds: 1.70 @ Betfair.

Boxing Day Fotboll 26/12 Premier League & Serie A

 

Boxing Day Sport 2018