Årets sista Premier League matcher spelas under söndagen 30/12 och vi delger vårt sista Premier League speltips för året inför den allra sista matchen Manchester United – Bournemouth. En bra Premier League avslutning känns det som, eller hur! Nästa år, om bara två dagar är det nya tag och nya matcher i Premier League. men det är då det, nu först till dagens speltips.

Premier League 30/12

13:00 Crystal Palace – Chelsea
15:15 Burnley – West Ham
15:15 Southampton – Manchester City
17:30 Manchester United – Bournemouth

Speltips Man United – Bournemouth

Vi går rakt på sak i årets sista Premier League tips i matchen Manchester United – Bournemouth. Efter att kollat runt bland spelmarknaderna på United – Bournemouth är det ett hörnspel som lockar oss mest av allt. Manchester har efter tränarbytet hittat ett vägvinnande spel, även om det kanske är för tidigt att konstatera ett så tydligt sådant. Men United skapar ofta många hörmor i sina hemmamatcher med ett av få undantag i förra mötet med Huddersfield då United ”bara” slog 5 av hörnorna i matchen.

Tipset: Totalt antal hörnor för hemmalaget över 6.5. Odds 1.67 @ Unibet.

Fira av året med 2018 CASH-vinster värda totalt 210 000kr