Lördag 5 januari (5/1) är en stor FA Cup dag där vi bland annat bjuds på Bournemouth – Brighton live stream. Inför matchen som sparkar igång redan klockan 13:30 har vi också tagit fram ett speltips.

Läs här helgens spelschema för FA-cupen.

Bournemouth – Brighton Live Stream

Lördagens FA Cup schema 5/1 är till bredden sprängfyllt med matcher. Det gillar vi förstås då vi tycker FA-cupen ändå är den mest anrika och roligaste av de europeiska ligacuperna att titta på. Tur är väl då att vi alla har den ypperliga möjligheten att streama alla matcherna live inklusive då förstås Bournemouth – Brighton Live Stream. Det enda man behöver göra är att registrera sig och ha en peng på spelkontot hos antingen Bet365* >> eller Unibet TV >>

Att regga sig på spelbolagen går snabbt som blixten och från och med i tisdags den 1 januari kan du, som både gammal och ny medlem, haffa nya välkomstbonusarhos alla spelbolagen!

Speltips Bournemouth – Brighton

Gårdagens speltips inför matchen Tranmere – Tottenham blev en hit. Vi förutsåg högt spelvärde i ett ovanligt högt odds på spelmarknaden asian handicap. Tottenham sopade fullkomligen mattan på bortaplan mot League Two klubben Tranmere i en match som slutade hela 0-7. Klirr i spelkassan blev det få vi kammade hem 2.70 gånger pengarna.

Idag satsar vi en del av vår påfyllda pengapung på ett förhandstippat odds inför det tidiga lördagsmötet Bournemouth – Brighton.

Två Premier League klubbar

Det som utmärker dagens match mellan Bournemouth och Brighton är det faktum att båda lagen spelar i Premier League. Det är det enda mötet av helgens alla trettioen FA Cup matcher som består av just två lag från Premier League. Detta gör matchen extra intressant och möjligen mer svårbedömd. Här finns däremot nog inte lika mycket utrymme från klubbarnas respektive tränare att vila flera av de viktigaste spelarna. Annars är det just det vi ser Premier League lag göra i matcher mot klubbar som spelar i de lägre divisionerna. Nej här blir det säkert full satsning från start hos både Bournemouth och Brighton.

Jämnt värre i tabellen

Bournemouth är placerad precis framför Brighton i Premier League tabellen och det skiljer bara en poäng mellan dem. Likvärdig form har de också med blandade resultat den senaste tiden. Senast lagen möttes i ligaspelet i höstas förra året vann Bournemouth på hemmaplan med 2-0. Vi tror på en jämn match idag men där båda lagen lyckas göra varsitt mål den här gången.

Tipset

Båda lagen gör mål i FA Cup matchen Bournemouth – Brighton till oddset 1.87 @ Betfair.

Spela och se på Bournemouth – Brighton live stream nu!

Bet365 livestreaming

Spelbolaget bet365 är en av världens ledande aktörer inom betting och live-streaming sport. Varje år direktsänder bet365 tusentals fotbollsmatcher och andra idrottsevenemang via tjänsten bet365 Livestreaming.

För att öka spänningen från Liveodds ytterligare erbjuder bet365 Livestreaming av över 140,000 direktsända evenemang till din PC varje år – du kan alltså se matchen och satsa på samma gång. Bland höjdpunkterna finner du tennisturneringar från Masters Series samt några av världens bästa nationella fotbollsligor. För att använda Livestreamingtjänsten behöver du vara inloggad och ha ett finansierat konto, eller ha placerat ett spel inom de senaste 24 timmarna. Alla matcher/evenemang på webbplatsen som har Play- eller Videoikonen bredvid sig är schemalagda att visas via Livestreaming.