Söndagens NHL hockey 6/1 består av tolv kamper varav sju av dem spelas redan inatt under söndagsdygnets första timmar medan resten av dem spelas först under söndagskvällen. Betta innan matcherna eller live under tiden de spelas. Se NHL schemat för söndag 6 januari lite längre ner, men först hugger vi tag i några sköna oddsbonusar

Nya bonusar till alla!

LÄS DETTA: Missa inte att du av alla spelbolagen får helt nya välkomstbonusar att ta del av i och med nya svenska spellicenser. Detta gäller oavsett om du är ny eller gammal kund hos dessa spelbolag! Varför inte då passa på att plocka hem feta välkomstbonusar hos så många spelbolag som möjligt? Nu går det ju att bli medlem blixtsnabbt också via BankID hos flera av spelbolagen!

Spela på hockey med massor av extra pengar!

NHL Söndag 6/1

01:00 Boston Bruins – Buffalo Sabres
01:00 Florida Panthers – Columbus Blue Jackets
01:00 Montreal Canadiens – Nashville Predators
01:00 Toronto Maple Leafs – Vancouver Canucks
02:00 St. Louis Blues – New York Islanders
04:00 Los Angeles Kings – Edmonton Oilers
05:00 San Jose Sharks – Tampa Bay Lightning

19:00 Ottawa Senators – Carolina Hurricanes
22:00 Arizona Coyotes – New York Rangers
22:00 Vegas Golden Knights – New Jersey Devils
23:00 Detroit Red Wings – Washington Capitals
23:00 Winnipeg Jets – Dallas Stars