Nattens NHL tips blir ett spännande spel på det laddade mötet Montreal – Colorado som bägge har förlorat tre av deras fyra senaste matcher och behöver poäng inatt för att inte hamna helt under isen formmässigt.

Montreal – Colorado tipset

Montreal Canadiens tappade nyligen den fjärde och sista slutspelsplatsen i Atlantic Division efter en serie sämre resultat på sistone. Man kan verkligen säga att Montreal är ett lag som vinner och förlorar ungefär varannan match. 23 vinster och 22 förluster har det hittills blivit denna säsong.

Colorado Avalanche har ännu sin slutspelsplats kvar i Central Division men får nog passa sig så att inte förlusterna fortsätter inkasseras på löpande band vilket har varit fallet mer eller mindre sedan dagarna innan jul. Hela åtta av de sista nio matcherna har slutat med förlust och i sex av dem har man gått av isen helt utan poäng. Förstås innebär detta en enorm press på laget som ju annars inledde säsongen så bra. Svenskar att hålla ett extra öga på i matchen är Colorados Carl Söderberg och framförallt Daniel Landeskog som är lagets tredje bästa poängplockare.

Matchtipset: Vi tror på en jämn match som slutar oavgjort under ordinarie tid till bästa oddset 4.05 @ NordicBet.

NHL 12/1

19:00 New Jersey Devils – Philadelphia Flyers
19:00 New York Islanders – New York Rangers
Inatt…
01:00 Buffalo Sabres – Tampa Bay Lightning
01:00 Montreal Canadiens – Colorado Avalanche
01:00 Toronto Maple Leafs – Boston Bruins
01:00 Washington Capitals – Columbus Blue Jackets
02:00 Minnesota Wild – Detroit Red Wings
02:30 Chicago Blackhawks – Vegas Golden Knights
03:00 Dallas Stars – St. Louis Blues
04:00 Edmonton Oilers – Arizona Coyotes
04:00 San Jose Sharks – Ottawa Senators
04:30 Los Angeles Kings – Pittsburgh Penguins

Nya odds bonusar 2019

Från och med i tisdags den 1 januari kan du som både gammal och ny medlem hos alla spelbolagen haffa nya välkomstbonusar. Roffa åt dig så många du kan nu med en gång!