Ligafotbollen i England, Spanien och Frankrike tar åter igen vid under lördagen 12 januari efter all cupfotboll som spelats tidigare i veckan. På Premier League spelschemat har vi topplag som Arsenal, Liverpool och Chelsea. I spanska La Liga är möjligen Gironas match mot ligafyran Alaves med John Guidetti i truppen den match som intresserar oss mest. Franska Ligue 1 bjussar på bland annat PSG’s bortamatch mot Leganes där vi förväntar oss en urladdning av världsstjärnorna i PSG efter den snöpliga hemmaförlusten 1-2 mot Guingamp i den franska ligacupen i onsdags. När det gäller speltipset väljer vi att tippa ett överspel på antal mål i matchen Brighton Liverpool.

Speltips Brighton – Liverpool

Brighton har spottat upp sig rätt bra på sistone och börjar närma sig de framförvarande lagen från sin trettonde plats i Premier League tabellen. Tre raka utan förlust där oavgjort 1-1 mot Arsenal nyligen är den prestigemässigt bästa matchen på länge.

Liverpool hade chansen att göra ett ryck i tabelltoppen förra helgen när man mötte tvåan Manchester City. Men chansen togs inte, utan det blev istället så att Manchester City i och med 2-1 vinsten bra är fyra poäng bakom.

Vi blir föga förvånade om Liverpool nu återigen går tillbaka till att vinna relativt stort som de gjorde i de två matcherna innan mötet med City. Men det utesluter inte heller att Brighton faktiskt också kan sticka emellan med ett mål.

Tipset: Över 2.5 mål i matchen Brighton – Liverpool, odds 1.76 @ Betsson.

Premier League 12/1

13:30 West Ham – Arsenal
16:00 Brighton – Liverpool
16:00 Burnley – Fulham
16:00 Cardiff – Huddersfield
16:00 Crystal Palace – Watford
16:00 Leicester – Southampton
18:30 Chelsea – Newcastle

La Liga 12/1

13:00 Leganes – Huesca
16:15 Valencia – Valladolid
18:30 Girona – Alaves
20:45 Villarreal – Getafe

Läs: La Liga Live Stream >>

Ligue 1 12/1

17:00 Amiens – PSG
20:00 Guingamp – St. Etienne
20:00 Nice – Bordeaux

Läs: Ligue 1 Live Stream >>

Nya odds bonusar 2019

Från och med i tisdags den 1 januari kan du som både gammal och ny medlem hos alla spelbolagen haffa nya välkomstbonusar. Roffa åt dig så många du kan nu med en gång!