Premier League Tips 13/1: Sicket gött stormöte vi har i Premier League denna söndag 13 januari när ligatrean Tottenham gästas av ligasexan Manchester United. En av alla frågor som kommer få ett svar idag är om Man Uniteds nye tränare Ole Gunnar Solskjär ska inbringa sin första förlust efter fyra raka vinster eller om framgångssagan fortsätter. Matchstart kl. 17:30!

Speltips Tottenham – Man United

Tottenham är i högsta grad med och kämpar om Premier League titeln den här säsongen. Som ligatrea efter Manchester City och och Liverpool är jakten intensiv på nya poäng förstås men nu väntar en tuff match mot ett nytänt Manchester United vars fotbollsstjärnor plötsligt verkar ha hittat rätt i det mesta vad det gäller speltaktik och spelglädje efter en viss norrmans intåg i klubben. Eller kanske som en del hävdar, efter att en viss portugis vid namn Mourinho fick lämna.

Två offensiva lag

Tottenham kommer förstås ösa på framåt på sin egen hemmaplan för att kamma hem alla 3 poängen idag. Men vi kan nog samtidigt konstatera att vi inte kommer få se ett tillbakadraget Manchester United som värnar om defensiven främst vilket uteslutande gällde i sådana här svåra bortamatcher under Mourinhos ledning. Solskjär har säkert insett att United presterar bäst med en mer offensiv taktik med tanke på det spelarmaterial man har till förfogande. Framförallt Paul Pogba har kommit till sin rätt i sin mer offensiva roll i laguppställningen sedan tränarbytet.

Många målchanser

Förhoppningsvis får vi se en intensiv och anfallsglad fotboll från båda lagen där målchanserna avlöper varandra åt båda hållen. Stor tro finns från vår sida på Svenskt Spel att bägge lagen kommer göra minst varsitt mål ikväll!

PL-tipset 13/1: Båda lagen gör mål (BLGM) i matchen Tottenham – Manchester United till bästa oddset 1.54 @ Betsson.

Premier League 13/1

15:15 Everton – Bournemouth
17:30 Tottenham – Manchester United

Ligue 1 13/1

15:00 Nantes – Rennes
17:00 Dijon – Montpellier
17:00 Toulouse – Strasbourg
21:00 Marseille – Monaco

La Liga 13/1

12:00 Atletico Madrid – Levante
16:15 Athletic Bilbao – Sevilla
18:30 Barcelona – Eibar
20:45 Betis – Real Madrid

Nya odds bonusar 2019

Från och med 1 januari 2019 kan du som både gammal och ny medlem haffa nya välkomstbonusar hos alla de spelbolagen vi staplat upp här nedanför. Passa på att roffa åt dig så mycket bonuspengar du kan nu med en gång!