Manchester City – Wolves möts i Premier League måndag 14 januari 2019 med avspark klockan 21:00. En ganska bra start på sportveckan om du frågar oss!

Manchester City – Wolves

Tottenham och Arsenal förlorade sina matcher i helgen medan ligaledarna Liverpool och Chelsea vann sina matcher. Det här innebär att ligatvåan Manchester City nu kan skaffa sig ett lite större avstånd ner till ligatrean Tottenham om man tar poäng mot Wolverhampton. Men för att inte tappa för mycket mark mot Liverpool bör man ta alla tre poängen ikväll.

Wolverhampton blandar överraskande bra insatser med nästan oförklarliga bottennapp. För två veckor sedan vann man till exempel på bortaplan mot Tottenham för att sedan veckan senare förlora på egen hemmaplan mot fjortonde placerade Crystal Palace med 0-2? Dock har ju Crystal Palace gjort enastående bortamatcher tidigare som exempelvis när man bortaslog Manchester City dagarna innan julafton. Så man kanske inte ska kalla Wolves 0-2 förlust för en plattmatch trots allt.

Summa summarum…

…tror vi ändå att Manchester City blir för svåra att utmanövrera denna måndagsafton även om Wolves mycket väl kan hålla nere siffrorna något. Men ett par måls marginal får vi nog se hemmalaget vinna med.

PL-tipset 14/1: Asian handicap Manchester City -1, odds 1.53 @ Betway.

Nya odds bonusar 2019

Från och med 1 januari 2019 kan du som både gammal och ny medlem haffa nya välkomstbonusar hos alla de spelbolagen vi staplat upp här nedanför. Passa på att roffa åt dig så mycket bonuspengar du kan nu med en gång!