Sverige – Tunisien Live Stream + Tips Handbolls-VM 19/1: Sverige beger sig i och med matchen mot Tunisien in i Handbolls-VM’s huvudrunda med maximala 4 poäng. Sedan väntar Norge på måndag och Danmark på onsdag. Två gånger om nu i de två sista gruppmatcherna har Sveriges handbollsherrar i slutet av matcherna fått oss fans att både brista ut i förtvivlan och glädjefnatt. Sånär har Sverige i slutskedena av matcherna till synes gått mot jobbiga förluster men antingen hållit ut eller vänt och vunnit.

Streama Sverige – Tunisien live, med avkast 18:00, på Unibet TV* >>

*Pengar måste finnas på spelkontot för att live streaming ska vara tillgängligt.

Handbolls-VM Lördag 19/1

18.00 Frankrike – Spanien
18.00 Tunisien – Sverige (TV3)
20.30 Tyskland – Island
20.30 Danmark – Ungern (TV10)

Sverige – Tunisien Live Stream

Sverige – Tunisien live stream är självklart hett eftersökt en lördag som denna för dig som inte har möjlighet att titta på tv-kanalen TV3 av olika anledningar. Det kan vara så att du är ute och reser i tjänsten eller privat? Kanske är tv’n hemma rent av upptagen av andra i familjen som inte gillar handboll? Hualigen i så fall! Men lugn, du kan slappna av. Unibet fixar biffen!

Spela och titta på Sverige – Tunisien live stream i mobilen, datorn och läsplattan efter att du registrerat dig hos Unibet här och antagit din välkomstbonus.

Det kostar inget att registrera sig hos Unibet och du förbinds inte på något sätt av någon slags prenumeration eller sådant, utan du kan fritt spela på och streama massor av sport när du är inloggad. Pengar måste dock finnas på ditt unibetkonto för att live streaming ska vara tillgängligt.

Och du! Det är inte bara Sveriges matcher i Handbolls-VM du kan streama live hos Unibet utan du kan se alla matcher under hela mästerskapet i handboll för herrar på Unibet TV live streaming. Så passa på att streama VM-handboll nu för glatta livet!

Till Unibet TV >>

Speltips Sverige – Tunisien

Sverige har vunnit alla sina matcher hittills i Handbolls-VM 2019 och de tar med sig maximala 4 poäng in i nästa runda  då vinsterna mot Egypten och Ungern räknas med. Värre är det för Tunisien som inte får med sig en enda poäng då matcherna mot Norge och Danmark slutade med förluster.

Såhär ser tabellställningen ut nu i det nya gruppspelet inför de första matcherna, de två bästa lagen i gruppen får spela semifinal:

  1. Danmark 66:48, 4 poäng
  2. Sverige 60:54, 4 poäng
  3. Norge 60:54, 2 poäng
  4. Ungern 60:63, 1 poäng
  5. Egypten 54:57, 1 poäng
  6. Tunisien 46:70, 0 poäng

Med tanke på att Tunisien inbringade två storförluster mot Danmark (22-36) och Norge (24-34) och Sverige uppenbarligen har ett starkt lag med få svagheter så bör Sverige vinna mot Tunisien med ganska många mål.

VM-tipset 19/1: Asian handicap Sverige -6.5, odds 1.96 @ Unibet.

 

Heja Sverige, friskt humör, det är det som susen gör, Sverige, Sverige, Sverige! Heja fram det svenska landslaget i handboll i Handbolls-VM genom att se på Sverige – Tunisien Live Stream idag!

Speltips Arsenal – Chelsea 19/1