Sverige – Norge Live Stream + Tips Handbolls-VM 21/1: Bästa måndag! Sverige, mot Norge i en tvättäkta brödrakamp på en handbollsplan i ett stort VM väntar idag. Kan vi inte slå norrmännen på skidor så blir det ännu viktigare att vi slår dem i Handbolls-VM. En brödrakamp i ett VM är alltid fyllt med extra heta känslor och spänningsmomentet höjs ytterligare ett snäpp jämfört med övriga VM-matcher. Så oj vad vi ser fram emot den här matchen mellan Sverige och Norge som har avkast klockan 18:00 måndag 21 januari 2019. Vi lägger in all spelprestige samt storebror-lillebror mentalitet i potten i den här handbollskampen!

Streama och spela på Sverige – Norge live, med avkast 18:00, på Unibet TV* >>

*Pengar måste finnas på spelkontot för att live streaming ska vara tillgängligt.

Handbolls-VM Måndag 21/1

Alla matcher i Handbolls-VM, inte bara Sveriges, kan ses hos VM-sponsorn Unibet via live streaming på alla dina enheter!

18.00 Spanien – Brasilien
18.00 Sverige – Norge
20.30 Kroatien – Tyskland
20.30 Egypten – Danmark

Sverige – Norge Live Stream

Sverige – Norge live stream är självklart hett eftersökt en måndag som denna för dig som inte har möjlighet att titta på tv-kanalen TV3 av olika anledningar. Det kan vara så att du är ute och reser i tjänsten eller privat? Kanske är tv’n hemma rent av upptagen av andra i familjen som inte gillar handboll? Hualigen i så fall! Men lugn, du kan slappna av. Unibet fixar biffen!

Spela och titta på Sverige – Norge live stream i mobilen, datorn och läsplattan efter att du registrerat dig hos Unibet här och antagit din välkomstbonus.

Det kostar inget att registrera sig hos Unibet och du förbinds inte på något sätt av någon slags prenumeration eller sådant, utan du kan fritt spela på och streama massor av sport när du är inloggad. Pengar måste dock finnas på ditt unibetkonto för att live streaming ska vara tillgängligt.

Och du! Det är inte bara Sveriges matcher i Handbolls-VM du kan streama live hos Unibet utan du kan se alla matcher under hela mästerskapet i handboll för herrar på Unibet TV live streaming. Så passa på att streama VM-handboll nu för glatta livet!

Till Unibet TV >>

Speltips Sverige – Norge

Dagens VM-match Sverige – Norge gäller en hel del förutom all den prestige vi nämnde i inledningen. För det är nämligen så att brödrakampen är särskilt viktig denna måndagkväll då en semifinalbiljett kan säkras vid svensk vinst. Vinner Norge går vi upp på samma poäng i grupptabellen och den sista gruppomgången på onsdag blir då helt avgörande. Och då möter Sverige svårslagna gruppledaren Danmark!

De två första lagen i gruppen går direkt till semifinal. Ställningen i Grupp F inför kvällens handbollsmatcher:

  1. Danmark 91:70 i målskillnad, 6 poäng
  2. Sverige 95:77 i målskillnad, 6 poäng
  3. Norge 92:82 i målskillnad, 4 poäng
  4. Egypten 82:89 i målskillnad, 1 poäng
  5. Ungern 108:109 i målskillnad, 3 poäng
  6. Tunisien 90:131 i målskillnad, 0 poäng

Sverige är som bekant fortfarande obesegrade i detta Handbolls-VM men nu väntar två brödrakamper på raken mot Norge idag och Danmark på onsdag, så det är nu det gäller. All fin handboll vi hittills fått se från Sveriges herrlandslag i handboll senaste veckorna kan vara helt bortkastat om vi skulle åka på pumpen mot våra nordiska bröder de kommande dagarna. I sådant fall är det istället för semifinal en match om femteplatsen som väntar och det är sannerligen inte vad man hoppas på efter allt det roliga vi fått vara med om på sistone. Nej snöpliga förluster vill man verkligen undvika när vi nu är så nära medaljpengarna. Men det är klart Sverige vinner över Norge idag och säkrar semifinalbiljetten!

VM-tipset 21/1: Sverige vinner över Norge till oddset 2.0 @ Unibet.

Vinstboost på Sveriges matcher

Danmark och Tyskland delar på värdskapet för handbolls-VM 2019. Eftersom Unibet är stolt sponsor av mästerskapet firar de med 25% vinstboost på alla Sveriges matcher! De flesta matcherna kommer ha över 50 olika alternativ att spela på och alltid ett minimum på 40 per match. Action betting är tillgängligt hos Unibet och som vi redan nämnt ett flertal gånger så livestreamas samtliga matcher på Unibet TV inklusive då Sverige – Norge live stream!

Till Unibet >>

Högsta VM-odds utmaning

Vågar du delta i en högsta odds-utmaning på handboll med 100.000 kronor i potten?

Sätt dina kunskaper på prov i Unibets bettingmästerskap i handbolls-VM med 100.000 kronor i potten, så kan du vinna en del av cashpotten och en resa till ditt drömsportevent i Europa.

Det är enkelt att vara med. Lägg spel på turneringen med högsta möjliga odds. De 50 bästa spelarna vinner ett cashpris på 2000 kronor. Den som hamnar högst upp får dessutom åka på ett valfritt sportevent!

Och kom ihåg att du med Unibet TV har riktigt grymma platser till varje match – vi streamar nämligen alla matcher live!

Till Unibet >>

 

För den som vill läsa om historiska framgångar av Sveriges herrlandslag i handboll gör det på wikipedia.

Glöm nu inte att se på Sverige – Norge Live Stream i Handbolls-VM 2019 idag 21/1 med matchstart kl. 18:00!