Tisdag 22 januari klockan 19:00 är det nedsläpp i för dagens enda SHL match Malmö – Djurgården. Malmö tar emot gästande Djurgården med åtminstone något stärkt självförtroende efter bortavinsten på övertid mot Timrå med 3-4 i lördags. Djurgårdens fina form håller i sig och man bärgade sin fjärde raka seger under lördagen med säkra 3-0 mot Brynäs.

Speltips Malmö – Djurgården 22/1

Malmö fick återigen känna på hur det är att stå som segrare efter sudden death i lördagens match mot Timrå, detta efter en rad på tre förlustmatcher. Välbehövligt för de nionde placerade skåningarna som nu har tre poäng ner till Rögle precis nedanför slutspelsstrecket.

Tabellfyran Djurgården som har en kvartsfinal i sikte ångar på uppåt mot säker mark. Även om det är bortamatch som gäller idag så är Djurgården för tillfället ett bättre lag än Malmö och ska, om inga nerver eller slocknad kämparglöd infinner sig, vinna tisdagskvällens match.

Speltips Malmö – Djurgården: Bortalaget Djurgården vinner över hemmaspelande Malmö till oddset 2.40 @ Betsson >>.

Nya oddsbonusar till alla!

Missa inte att du av alla spelbolagen får helt nya välkomstbonusar att ta del av i och med nya svenska spellicenser. Detta gäller oavsett om du är ny eller gammal kund hos dessa spelbolag! Varför inte då passa på att plocka hem feta välkomstbonusar hos så många spelbolag som möjligt. Nu går det ju att bli medlem blixtsnabbt också via BankID hos flera av dem!

Spela på odds med massor av extra pengar!

Schlagerfestivalen 2019