Sverige – Danmark Live Stream + Tips Handbolls-VM 23/1: Fira lillördag med ödesmatch i VM-handbollen mellan Sverige och Danmark som avgör vilka två lag av Sverige, Danmark och Norge som tar sig till semifinalerna.

Tufft utgångsläge är bara förnamnet för vad som väntar Sverige i den sista och avgörande gruppmatchen mot Danmark ikväll. Sverige måste troligtvis vinna med minst 3 mål förutsatt att Norge vinner sin match mot Ungern som redan kommer vara avgjord när Sverige – Danmark drar igång klockan 20:30.

Spela och se på Sverige – Danmark live stream på antingen Bet365* eller Unibet TV* >>

*Pengar måste finnas på spelkontot för att live streaming ska vara tillgängligt.

Sverige – Danmark Live Stream

Sverige – Danmark live stream är hett eftertraktat en lillördagskväll som denna för dig som inte har att tillgå tv-kanalen TV3 av olika anledningar. Det kan vara så att du är ute och reser i tjänsten eller privat? Kanske är tv’n hemma rent av upptagen av andra i familjen som inte gillar handboll? Hualigen i så fall! Men lugn, du kan slappna av. Bet365 och Unibet fixar biffen!

Spela och titta på Sverige – Ungern live stream i mobilen, datorn och läsplattan efter att du registrerat dig hos något av spelbolagen och antagit din välkomstbonus.

Bet365 Live streaming

Spelbolaget bet365 är en av världens ledande aktörer inom betting och live-streaming sport. Varje år direktsänder bet365 tusentals fotbollsmatcher och andra idrottsevenemang via tjänsten bet365 Livestreaming.

För att öka spänningen från Liveodds ytterligare erbjuder bet365 Livestreaming av över 140,000 direktsända evenemang till din PC varje år – du kan alltså se matchen och satsa på samma gång. Bland höjdpunkterna finner du tennisturneringar från Masters Series samt några av världens bästa nationella fotbollsligor. För att använda Livestreamingtjänsten behöver du vara inloggad och ha ett finansierat konto, eller ha placerat ett spel inom de senaste 24 timmarna. Alla matcher/evenemang på webbplatsen som har Play- eller Videoikonen bredvid sig är schemalagda att visas via Livestreaming.

Till Bet365 >>

Unibet TV

Det kostar inget att registrera sig hos Unibet och du förbinds inte på något sätt av någon slags prenumeration eller sådant, utan du kan fritt spela på och streama massor av sport när du är inloggad. Pengar måste dock finnas på ditt unibetkonto för att live streaming ska vara tillgängligt.

Och du! Det är inte bara Sveriges matcher i Handbolls-VM du kan streama live hos Unibet, som exempelvis Sverige – Danmark live stream, utan du kan se alla matcher under hela mästerskapet i handboll för herrar på Unibet TV live streaming.

Till Unibet TV >>

Handbolls-VM 23/1

Alla matcher i Handbolls-VM 2019 kan du streama och spela på live hos ovanstående spelbolag. Vissa av dem sänds också på TV3 och TV10. Den handbolls-sugne personen kan se på VM-handboll redan från kl. 15:30 till sena lillördagskvällen.

Dagens VM-schema 23/1:

15.30 Brasilien – Island
15.30 Tunisien – Egypten
18.00 Tyskland – Spanien
18.00 Norge – Ungern  (TV10)
20.30 Frankrike – Kroatien
20.30 Danmark – Sverige (TV3)

Speltips Danmark – Sverige

Sverige underpresterade tyvärr under delar av matchen mot Norge senast. Särskilt dåligt svenskt spel fick vi jobbigt nog bevittna i början av den andra halvleken som innebar att uppförsbacken blev för svår sedan. Nu är läget som så att Sverige med allra största sannolikhet måste vinna med tre måls marginal mot Danmark idag.

Danmark är enda lag i Handbolls-VM som vunnit alla sina matcher hittills. De grymma danskarna är nu uppe i sju raka VM-vinster och blir förstås en otroligt tuff motståndare för Sverige att möta i och med den sanslösa form de befinner sig i.

VM-tipset 23/1

Enligt spelbolagen är Danmark föga överraskande storfavorit att vinna över Sverige. Men vi måste bara tro på att Sverige kan visa att favoritstämpeln satts på fel lag. Däremot att i vårt speltips sträcka oss så långt som att Sverige skulle klara av att vinna med nödvändig marginal kan vi dock inte göra hur mycket hjärta det än finns för Sverige.

Sverige vinner över Danmark till bästa oddset 3.30 som finns att spela hos både Bet365 och Unibet.

Missa inte att se på Sverige – Danmark live stream idag!