Leeds – Norwich Live Stream + Tips Championship 2/2: Härligt toppmöte i Championship väntar denna lördagkväll 2 februari kl. 18:30 när ligaledarna Leeds möter ligatvåan Norwich. Exakt 3 poäng skiljer dem åt och vinner bortalaget med två mål eller fler så är det de som kan titulera sig ligaledare. Bakom de två topplagen jagar Sheffield United närmast 3 poäng bakom Norwich. Så poängen ikväll gäller nog mer att hålla undan ifrån de bakomvarande lagen än att just ha tätpositionen i Championship då det är de två första platserna i ligan som ger uppflyttning direkt till Premier League. Spänningen är med andra ord oliiiidlig! För den som gillar att titta på fotboll från Championship kan göra det helt fritt hos några av våra spelbolag som medlem och med en peng insatt på spelkontot.

Leeds – Norwich live stream och live betting erbjuds av Bet365* >> och Unibet TV >>

Pengar måste finnas på spelkontot för att live streaming ska vara tillgängligt.

Leeds – Norwich Live Stream

För att streama och betta live på Leeds – Norwich och all annan Championship fotboll hos spelbolagen registrerar du dig först hos Unibet TV eller Bet365, vilket går blixtsnabbt! Skaffa dig årets nya välkomstbonusar som erbjuds av spelbolagen för såväl gamla som nya spelkunder. Pengar måste nämligen finnas på spelkontot för att live streaming ska vara tillgängligt. Se på Leeds – Norwich live stream i mobilen, datorn eller paddan.

ENGLAND: Championship

16:00 Birmingham – Nottingham
16:00 Brentford – Blackburn
16:00 Bristol City – Swansea
16:00 Hull – Stoke
16:00 Ipswich – Sheffield Wed
16:00 Millwall – Rotherham
16:00 Reading – Aston Villa
16:00 Sheffield United – Bolton
16:00 West Brom – Middlesbrough
16:00 Wigan – QPR
18:30 Leeds – Norwich

Speltips Leeds – Norwich

Sedan jul har varken Leeds eller Norwich riktigt gått att känna igen. Under hela höstsäsongen såg bägge lagen ut att storma mot Premier League men under mellandagarna vid jul och nyår verkar något ha hänt med dem. Sedan dess har de nämligen missat fler poäng än vad de tagit vilket inte alls har varit fallet tidigare under säsongen. Just detta faktum gör att dagens match mellan Leeds och Norwich är intressantare än den kanske annars skulle vara.

Senast lagen möttes var i augusti förra året alldeles i inledningen av säsongen och då vann Leeds med 0-3 på bortaplan över Norwich. Vi ska nog inte dra för mycket slutsatser av just den matchen då det var ett tag sedan den spelades. Oron över formen har nog satt sina spår hos båda lagen och vi får troligtvis se två lag som till varje pris inte vill förlora den här matchen och tänker säkerligen något mer på defensiven än vanligtvis. Gå bort sig i det här läget och inte få med sig en enda poäng vore jobbigt och sätter i så fall direktplatsen till Premier League i stor fara.

Championship tipset 2/2: Totalt under 2.5 mål i mötet Leeds – Norwich till bästa oddset 2.14 @ UNIBET >>

Övrig Fotboll Lördag 2/2

Vi har förutom Championship ovan valt ut sex andra fotbollsligor med massor av matcher som vi finner mycket intressanta att hitta spelobjekt inför samt att man kan streama alla matcherna förutom Premier League på Bet365* >> och Unibet TV >>.

ENGLAND: Premier League

13:30 Tottenham – Newcastle
16:00 Brighton – Watford
16:00 Burnley – Southampton
16:00 Chelsea – Huddersfield
16:00 Crystal Palace – Fulham
16:00 Everton – Wolves
18:30 Cardiff – Bournemouth

SPANIEN: La Liga

13:00 Levante – Getafe
16:15 Real Sociedad – Athletic Bilbao
18:30 Barcelona – Valencia
20:45 Celta Vigo – Sevilla

TYSKLAND: Bundesliga

15:30 Eintracht Frankfurt – Dortmund
15:30 Hertha Berlin – Wolfsburg
15:30 Hoffenheim – Düsseldorf
15:30 Leverkusen – Bayern München
15:30 Nürnberg – Bremen
18:30 Schalke – Borussia Mönchengladbach

ITALIEN: Serie A

15:00 Empoli – Chievo
18:00 Napoli – Sampdoria
20:30 Juventus – Parma

FRANKRIKE: Ligue 1

20:00 Angers – Dijon
20:00 Monaco – Toulouse
20:00 Rennes – Amiens
21:00 Reims – Marseille

TURKIET: Süper Lig

11:30 Yeni Malatyaspor – Kayserispor
14:00 Kasimpasa – Sivasspor
14:00 Trabzonspor – Ankaragücü
17:00 Alanyaspor – Galatasaray

*Bet365 livestreaming

Spelbolaget bet365 är en av världens ledande aktörer inom betting och live-streaming sport. Varje år direktsänder bet365 tusentals fotbollsmatcher och andra idrottsevenemang via tjänsten bet365 Livestreaming.

För att öka spänningen från Liveodds ytterligare erbjuder bet365 Livestreaming av över 140,000 direktsända evenemang till din PC varje år – du kan alltså se matchen och satsa på samma gång. Bland höjdpunkterna finner du tennisturneringar från Masters Series samt några av världens bästa nationella fotbollsligor. För att använda Livestreamingtjänsten behöver du vara inloggad och ha ett finansierat konto, eller ha placerat ett spel inom de senaste 24 timmarna. Alla matcher/evenemang på webbplatsen som har Play- eller Videoikonen bredvid sig är schemalagda att visas via Livestreaming.