CHL Final 2019 Live Stream + Tips: Frölunda HC – EHC Red Bull München. Frölunda Indians Champions Hockey League succé år något i hästväg! Dagens medverkan i CHL finalen 2019 är klubbens fjärde finalmatch under de fem år som Champions Hockey League spelats. Vid två tillfällen av dem, 2016, och 2017, har Frölunda vunnit mästerskapet. Nedsläpp sker i kvällens CHL final klockan 19:00.

Frölunda – München Live Stream

Streama och spela liveodds på mängder av sport i världsklass varje dag!

Streama och spela samtidigt liveodds på CHL finalen Frölunda – München live i mobilen, paddan och datorn! Det går alldeles utmärkt att streama dagens Champions Hockey League final via CHL Live stream hos flera spelbolag:

Betsson >> – Är officiell Partner till Champions Hockey League och erbjuder förstås gratis CHL live stream men också streaming från fotboll, ishockey, tennis, basket, baseboll och volleyboll.

LeoVegas >> – Livestreama dina sportfavoriter och njut av spänningen direkt i din mobil eller dator under tiden som du spelar livebetting.

Unibet >> – Öppna/logga in på ditt konto. Gör en insättning och få 500% i bonus + tillgång till Unibet TV live streaming med mängder av sportevenemang dygnet runt.

Logga in hos spelbolaget och se till att göra en insättning på spelkontot så är live streaming tjänsten med massor av sport inklusive dagens CHL match helt öppen för dig att titta på!

Speltips Frölunda – München

Frölunda Indians har efter den tuffa holmgången i åttondelsfinalen mot Lugano gått från klarhet till klarhet under det här CHL slutspelet. Frölunda var som sagt lite illa ute mot schweiziska Lugano i åttondelen efter oavgjort 1-1 i första omgången. Men man lyckades tillslut vinna med uddamålet i returen hemma i Scandinavium. Därefter har det blivit klara segrar med idel vinster i matchomgångarna mot Kometa Brno i kvartsfinalen och Plzen i semifinalen.

Man kanske kan tro att det är upplagt för Frölunda att vinna finalen i CHL i och med att matchen spelas på hemmais i Scandinavium i Göteborg. Men faktum är att EHC Red Bull München spelat som allra bäst på bortais i CHL. Man vände till exempel ett 2-3 underläge ifrån första omgången i åttondelsfinalen hemma mot EV Zug till att vinna borta med 0-2. Därefter avgjorde man i förlängningen borta mot Malmö Redhawks då det stod exakt lika i målprotokollet efter två spelade kvartsfinalomgångar. Nu senast i semifinalen spelade München först oavgjort 0-0 hemma mot Salzburg för att sedan återigen vända på steken i bortareturen och där vinna med 1-3. Så Frölunda får se upp mot ett extremt bortastarkt tyskt lag som gästar Göteborg idag.

Vi tror dock på att Frölundas indianer rider ut den eventuella storm som München möjligen kommer stå för ikväll.

CHL-final tipset: Frölunda HC vinner över EHC Red Bull München under ordinarie tid, bästa oddset 1.66 finns just nu hos NordicBet >>

Missa nu inte heller att du både kan spela liveodds och se på CHL Final 2019 live stream hos NordicBet också…