Avslutningsdag i Beijer Hockey Games 2019 och vi avslutar på bästa sätt med matchen Sverige – Finland med nedsläpp 15:30. Dessförinnan spelar Ryssland mot Tjeckien men visst är det Sveriges brödrakamp mot Finland som lockar mest en söndag som denna. Matchen Sverige – Finland sänds på TV4.

Beijer Hockey Games 10/2

12:00 Ryssland – Tjeckien
15:30 Sverige – Finland

Speltips Sverige – Finland

Sveriges svidande premiärförlust mot Tjeckien i torsdags förbyttes till glädje när Tre Kronor igår lyckades vinna över Ryssland med 4-2. Sverige har nu tack vare gårdagens vinst över Ryssland chansen att vinna Beijer Hockey Games om man besegrar Finland idag och om Tjeckien då dessförinnan har förlorat mot Ryssland med tillräckligt stor marginal målmässigt.

Finland har rakat in idel förluster i Beijer Hockey Games och det är idag tredje gången gillt. Första matchen förlorade Finländarna mot Ryssland först efter straffläggning. Mot Tjeckien igår fick man gå av isen med 1-3 i baken.

Det är verkligen något visst när Sverige möter Finland i en hockeyrink. Idag spelar vi på att Sverige vinner över våra bröder från Finland. Oddset för svensk vinst är i detta nu 2.11 hos NordicBet >>.

NHL Söndag 10/2

18:30 Nashville Predators – St. Louis Blues
21:00 Boston Bruins – Colorado Avalanche
21:00 Buffalo Sabres – Winnipeg Jets
21:00 Chicago Blackhawks – Detroit Red Wings
21:00 New Jersey Devils – Carolina Hurricanes
21:00 New York Islanders – Minnesota Wild

Nya odds bonusar 2019

Från och med den 1 januari 2019 kan du som både gammal och ny medlem haffa nya välkomstbonusar hos alla spelbolagen vi staplat upp här nedanför. Passa på att roffa åt dig så mycket bonuspengar du kan nu med en gång!