SHL Tipset 2/3: Linköping – Malmö. Raffliga matcher väntar denna Hockeylördag 2 mars som vi sannerligen inte vill missa. Det återstår bara sex SHL omgångar innan slutspelet tar vid och det finns inte många möjligheter till att ta poäng på. De sex första tabellplatserna väger förstås tyngst då de tar en direkt till kvartsfinalerna. Men hockeyklubbarna som hamnar på de följande fyra placeringarna, från sju till tio, får förbereda sig på att spela åttondelsfinal. Sista två jumboplatserna får rikta in sig på kvalspel.

SHL 2/3

15:15 Linköping – Malmö
15:15 Timrå – Luleå
15:15 Örebro – Växjö
18:00 Färjestad – Mora
18:00 HV 71 – Djurgården
18:00 Rögle – Frölunda
18:00 Skellefteå – Brynäs

Läs SHL Live Stream

Speltips Linköping – Malmö

Bägge lagen har haft det tufft på sistone med endast en seger vardera på deras respektive  fyra senaste matcher. Malmö, just nu på åttonde plats, är bevisat ett betydligt starkare hemmalag än i spel på bortais. Linköping har som tia i SHL tabellen så att säga kniven mot strupen och är bara en poäng ifrån att inte få vara med i slutspelet. Idag tror vi dock det är Linköpings tur att vinna och ta viktiga poäng.

Tipset: Linköping HC vinner över Malmö Redhawks till oddset 2.06 @ Betsson>>.

Spelbonusar 2019

Gamla och nya medlemmar hos spelbolagen vi radat upp här nedanför kan haffa nya välkomstbonusar. Passa på att roffa åt dig så mycket bonuspengar du kan för att exempelvis spela på sport eller casino med!

Speltips Tottenham – Arsenal Premier League 2/3