Dortmund – Tottenham Champions League Tips 5/3: Det är fördel Tottenham Hotspur inför dagens returmatch i Champions League åttondelsfinalen mot Borussia Dortmund då första mötet slutade med engelsk 3-0 seger. För att det ska bli tyskt avancemang ifrån den här åttondelsfinalen krävs en heroisk insats av hemmaspelarna idag. Men chansen finns definitivt och kanske är den ännu större efter att Tottenham de senaste veckorna förlorat två och spelat en oavgjord på de tre senaste ligamatcherna i Premier League. Å andra sidan har Dortmund lyckats marginellt bättre i sina Bundesliga matcher på sistone.

800% Bonus!

Exklusivt erbjudande från ComeOn finns just nu under mars 2019 där nya medlemmar får helt sanslösa 800% i bonus på din första insättning. Sätter du in 100kr så får du 800kr av ComeOn och totalt 900 kr att spela för. Ingen kontoregistrering krävs!

TILL COMEON >>

Champions League 5/3

21:00 Dortmund – Tottenham
21:00 Real Madrid – Ajax

Dortmund – Tottenham tipset

Första omgången i åttondelsfinalen mellan Borussia Dortmund och Tottenham Hotspur fick flera något överraskande målskyttar. I avsaknad av skadade spelarna Harry Kane och Dele Alli klev istället Heung-Min Son, Jan Vertonghen och inhopparen Fernando Llorente fram och gjorde varsina mål.

Även om Tottenham hade det största bollinnehavet och de flesta målchanserna så fick Dortmund lika många bollar på mål som hemmalaget, sex stycken var. Men det var alltså Tottenham som var effektivast av de två och satte tre av de sex bollarna i mål.

Förväntad matchbild

I kvällens returmatch väntar vi oss ett extremt aggressivt Dortmund redan från start vilket öppnar upp för motståndarlagets snabbspringare Kane och Son längst där framme. Långa genomskärare till kontringsanfallen är det förstås tänkt att smörpassaren Christian Eriksen ska stå för.

Blir det så att Dortmund lyckas med sin intensiva pressfotboll och får in ett snabbt mål kan det absolut bli en match av det hela. Men det gäller att inte Tottenham gör ett enda mål eftersom hemmalaget då måste göra minst hela 5 mål i så fall för att avancera vidare från åttondelen. Och det känns nästintill omöjligt.

Underspel antal mål

Känslan är att Tottenham, trots sämre form senaste tiden, kommer ha koll på läget i returen och inte släppa till Dortmund så som de önskar.

Champions League tipset 5/3: Totalt under 3.5 mål i matchen. Bästa oddset 1.60 för detta spel finns just nu hos Betsson>> och NordicBet>>.

Spelbonusar 2019

Både gamla som nya spelbolagskunder kan från och med nyår skaffa sig nya välkomstbonusar. Passa på att roffa åt dig så mycket bonuspengar du kan för att exempelvis spela på sport eller casino med!