Kan Manchester United vända på underläget 0-2 mot PSG ifrån första omgången i åttondelsfinalen av Champions League när det ikväll spelas returmatch i Paris? Det ska förstås mycket till om Manchester United ska klara av detta på bortaplan, särskilt som frånvarolistan är den längsta på väldigt länge. Herrera, Lingard, Mata, Matic, Sanchez, Valencia och Pogba saknas allihop på grund av skador och i Pogbas fall för utvisningen i första mötet. Men även Darmian, Jones och Martial är högst osäkra för spel. I PSG står bara tre personer på skadelistan även om det inte är vilka dussinspelare som helst precis. Meunier, Cavani och Neymar saknas här, vilket de trots allt gjorde senast också.

Kvällens Champions League

21:00 FC Porto – AS Roma
21:00 PSG – Manchester United

Inför PSG – Manchester United

PSG klarade av uppgiften galant även utan sina storstjärnor Cavani och Neymar på Old Trafford senast. Man vann med 0-2 och har nu alltså ett perfekt utgångsläge i returmatchen idag på egen hemmaarenan Parc des Princes.

Det enda som gäller för Manchester United ikväll är att gå på offensiven, hur farligt det än är. Naturligtvis kommer detta försvåra för Victor Nilsson Lindelöf och de andra backarna när merparten av United spelarna försöker hitta vägar fram till motståndarmålet. PSG vet hur man slår till blixtsnabbt efter att ha erövrat bollen på sin egen planhalva. Men vi är inte så säkra på att matchbilden kommer var som så att United står för den värsta offensiva anstormningen. PSG är ett i grunden offensivt lagt lag och kommer säkerligen inte släppa ifrån sig initiativet frivilligt. Med detta i åtanke tror vi det kan bli en riktigt underhållande fotbollsmatch att både titta och spela liveodds på.

Tipset

När det gäller vår pre-match spel på matchen tippar vi ett överspel på antal mål. Över 2.5 mål i matchen PSG – Manchester United spelas till oddset 1.67 @ Betfair >>

Spelbonusar 2019

Både gamla som nya spelbolagskunder kan från och med nyår skaffa sig nya välkomstbonusar. Passa på att roffa åt dig så mycket bonuspengar du kan för att exempelvis spela på sport eller casino med!