bet365

Endast fyra omgångar kvar nu att spela innan slutspelshockeyn tar vid för de tio bästa hockeyklubbarna. För två av de totalt fjorton klubbarna, de som hamnar på elfte och tolfte plats, är säsongen helt över om bara drygt en vecka. De två sista jumboplatserna lirar kvalhockey. Idag fokuserar vi vårt speltips på mötet mellan SHL elvan Örebro och tvåan Färjestad.

800% Bonus!

Exklusivt erbjudande från ComeOn finns just nu under mars 2019 där nya medlemmar får helt sanslösa 800% i bonus på din första insättning. Sätter du in 100kr så får du 800kr av ComeOn och totalt 900 kr att spela för. Ingen kontoregistrering krävs!

TILL COMEON >>

SHL 7/3

19:00 Brynäs – Malmö
19:00 Linköping – Luleå
19:00 Mora – Växjö
19:00 Rögle – Djurgården
19:00 Skellefteå – Timrå
19:00 Örebro – Färjestad

Speltips Örebro – Färjestad

Det skiljer nio placeringar mellan Örebro och Färjestad inför torsdagskvällens match och åtminstone för hemmalaget är det oerhört viktiga pong som står på spel. Just i detta nu är man precis utanför det annalkande slutspelet med ytterst liten marginal. Tabellelvan Örebro är bara målskillnad efter Linköping på tionde plats med samma antal poäng. Samtidigt befinner sig tabelltolvan Brynäs också på samma sextiofem poäng. Så vi har en grymt jämn kamp om den sista slutspelsplatsen att beskåda närmaste veckan.

Nu till tipset inför hockeykampen. Både Örebro och Färjestad befinner sig i fin form där bägge lagen vunnit fyra av sina fem senaste matcher. Dessutom har de visat upp en imponerande måleffektivitet i de vunna matcherna. Med två så målskickliga klubbar som möter varandra så måste vi bara testa ett överspel på antal mål i matchen.

Tipset: Totalt över 4.5 mål i matchen Örebro – Färjestad till oddset 1.62 @ Betsson>> och NordicBet>>.

Spelbonusar 2019

Både gamla som nya spelbolagskunder kan från och med nyår skaffa sig nya välkomstbonusar. Passa på att roffa åt dig så mycket bonuspengar du kan för att exempelvis spela på sport eller casino med!