HockeyAllsvenskan 11/3: AIK – Oskarshamn ska nu göra upp om den HockeyAllsvenska Mästartiteln samt att få spela Direktkval till SHL. Första finalmatchen i bäst av fem spelas idag måndag 11 mars med nedsläpp klockan 19:00. Förloraren kvalificerar sig för Play Off till SHL.

Streama matchen direkt på C MORE här >>

Speltips AIK – Oskarshamn

Äntligen är det dags för final mellan AIK IF och IK Oskarshamn. Att finalen skulle stå mellan dessa två hockeyklubbar har ärlig talat varit väntad en längre tid även om skrällar skett förut. AIK IF vann tillslut grundserien, eller huvudrundan som den mer officiellt benämns, på ett övertygande sätt med elva poäng före tvåan IK Oskarshamn.

AIK är riktigt starka på hemmaisen i Hovet med tjugo segrar av tjugosex hemmamatcher totalt. Men bästa hemmalag den här säsongen är faktiskt Västerås med en vunnen poäng mer än AIK. Oskarshamns bortafacit är inte av det avskräckande slaget precis med exakt lika många vinster som förluster på bortais.

Hockeytipset 11/3: AIK vinner över Oskarshamn till bästa oddset 1.92 @ Betsson>> och NordicBet>>.

Spelbonusar: