Vem tar sig till Champions League kvartsfinal av Juventus och Atletico Madrid idag tisdag 12 mars? Ja det är frågan vi ställer oss när returen spelas ikväll där bortalaget Atletico Madrid har 2-0 att gå på från första mötet.

Speltips Juventus – Atletico Madrid

Det var länge en oviss historia i första matchen mellan Atletico Madrid och Juventus. Bortalaget hade det mesta av bollinnehavet och de flesta målchanserna men det var hemmalaget Atletico som med två mål i slutet av matchen skulle skaffa sig en viktig fördel inför kvällens returmatch. Vi får se vad Cristiano Ronaldo och de övriga i Juventus kan visa upp inför hemmapubliken idag.

Vi tror Juventus vinner matchen men är inte lika säkra på att de klarar vad som krävs för att avancera till kvartsfinalen. Bästa oddset för Juventus vinst under ordinarie tid är 1.73 som tre spelbolag erbjuder; Betsson, NordicBet och Betfair.

Champions League 12/3

21:00 Juventus – Atletico Madrid
21:00 Manchester City – Schalke

Champions League 13/3

21:00 Barcelona – Lyon
21:00 Bayern München – Liverpool

Spelbonusar: