Barcelona – Lyon Champions League Tips 13/3: För tre veckor sedan fick vi se två smått osannolika resultat i Champions League matcherna Lyon – Barcelona och Liverpool – Bayern München. Bägge matcherna slutade 0-0 och inte var det många som innan matcherna sparkade igång trodde på två helt mållösa åttondelsfinalmatcher i Champions League samma afton. Med detta sagt vet ni nu också förutsättningarna i de båda matcherna inför dagens avgörande returmatcher.

Champions League 13/3

21:00 Barcelona – Lyon (TV6)
21:00 Bayern – Liverpool

Speltips Barcelona – Lyon

Snabba ryck gäller i dagens spelkommentar inför kvällens Champions League åttondelsfinal mellan Barcelona – Lyon. I första omgången var Barcelona helt överlägsna på bortaplan med tjugofyra målchanser jämfört med Lyons fem. Däremot var det inte fler än fem av Barcas alla målchanser som gick på mål och inget av dem släpptes in av Lyon målvakten Anthony Lopes. Men att den portugisiske målvakten i franska Lyon skulle mäkta med att ännu en gång stoppa Barcelonas anstormning, den här gången på Camp Nou, tror inte många på. Och inte vi heller.

CL-tipset 13/3: Asian handicap FC Barcelona -1.75. Odds 1.78 @ Unibet >>.

Spelbonusar: