Allra sista grundspelsomgången i SHL ska nu spelas och visst finns det flera ruggigt spännande matcher denna torsdagsafton som avgör vilka hockeyklubbar vi får se i slutspelet. Bland annat så är Linköping i ett oerhört pressat läge eftersom de just nu är utanför slutspelsplatserna med 2 ynka poäng. Vinner Linköping sin bortamatch mot HV71 och Örebro samt Brynäs samtidigt förlorar sina matcher så är LHC i slutspelet.

Speltips HV 71 – Linköping

SHL tolvan Linköping lyckades efter fem raka förluster ta sig samman i förra omgången hemma mot Brynäs och vinna med 3-2 på övertid. de två poängen gjorde att man fortfarande har en chans kvar att ta sig till slutspelet om man vinner den sista seriematchen idag borta mot tabellåttan HV71 som samtidigt har placeringsplatser inför det kommande slutspelet att spela om. Vi tror på en tät och jämn hockeymatch dem emellan där försvarsspelet prioriteras i första hand av de bägge klubbarna.

SHL Tipset 14/3: Totalt under 5.5 mål till oddset 1.61 @ Betsson>> och NordicBet>>.

SHL Hockey 14/3

19:00 Frölunda – Brynäs
19:00 Färjestad – Djurgården
19:00 HV 71 – Linköping
19:00 Luleå – Växjö
19:00 Malmö – Örebro
19:00 Mora – Timrå
19:00 Rögle – Skellefteå

Spelbonusar: