Gillar man hockey och särskilt då om man är hockeyfan till klubbarna AIK och IK Oskarshamn så är den här fredagen garanterat extra efterlängtad. Tredje mötet ska spelas mellan AIK – Oskarshamn i uppflyttnings-slutspelet och det står 1-1 i matcher. Nedsläpp sker klockan 19:00. Nervpirr och spänning är på topp!

AIK – Oskarshamn

Det verkar vara hemmamatchernas slutspelsserie när AIK och Oskarshamn drabbar samman. I alla fall om man ske se till de två första matcherna som spelats dem emellan. AIK vann första matchen solklart hemma med 5-1. Oskarshamn tog sedan gruvlig revansch genom att hemmaslå AIK i match nummer två häromdagen med 3-1. Ska hemmavinsterna återupprepas ännu en gång eller är det tredje gången gillt för bortavinst? Nja, sannolikheten är ändå ganska stor att vi får se AIK-fansen jubla denna fredagsafton. Och eftersom oddset för hemmavinst är ganska högt kan vi lika gärna lägga vår spelpeng på hemmaseger.

Alla dessa spelbolag nedan erbjuder i skrivande stund oddset 1.80 för AIK vinst mot Oskarshamn: