Tre kvartsfinaler i FA-cupen spelas denna lördag 16 mars och sist ut är Wolves – Manchester United som sparkar igång på Molineux Stadium klockan 20:55. Matchen sänds på tv-kanal 9 och via live stream på Unibet TV.

FA-cupen 16 mars

Streama alla FA Cup matcher live på Unibet TV >>
Pengar måste finnas på spelkontot för att live streaming ska bli tillgängligt.

13:15 Watford – Crystal Palace
18:20 Swansea – Manchester City
20:55 Wolves – Manchester United

Speltips Wolves – Manchester United

Wolverhampton Wanderers har spelat bra den här säsongen och ligger direkt efter Premier Leagues ”big six”. Och på hemmaplan har Wolves vunnit tre och spelat en oavgjort på sina fyra senaste matcher. Alltså inget lättslaget lag som Manchester United får ta sig an på bortaplan denna lördagkväll.

Manchester United fortsätter skörda framgångar under ledning av norrmannen Ole Gunna Solskjär men åkte på en propp mot toppkonkurrenten Arsenal förra söndagen när man förlorade med 2-0. Kanske det var en liten spricka i den röda väggen vi fick se som kan spricka upp ännu mer? Nja vi ska nog inte dra för stora slutsatser av förlusten mot Arsenal men man kan inte undgå att återigen känna den där osäkerheten igen som fanns under Mourinhos tid som tränare.

FA Cup Tipset 16/3: Totalt under 2.5 mål tippas till bästa oddset 1.81 @ Unibet >>.

Spelbonusar: