NHL Tips Söndag 17 Mars 2019: Colorado Avalanche – New Jersey Devils. Liknande tabelläge i de nedre regionerna av den västra konferensen respektive den östra konferensen är förutsättningarna inför söndagskvällens första NHL match.

Colorado – New Jersey

Colorado Avalanche har en något bättre tabellposition än vad New Jersey Devils åstadkommit så här långt den här säsongen. Men det är kvällens bortalag Devils som med två raka vinster verkar ha vänt rätt i formkurvan som nu pekar aningen uppåt istället för som tidigare brant neråt. Colorado Avalanche har förlorat två matcher i rad och vill förstås vända på skutan med seger idag. Hemmais är såklart en lite favör.

NHL tipset: Colorado Avalanche får vinnartipset till oddset 1.79 @ Unibet >>

NHL matcher 17/3

20:00 Colorado Avalanche – New Jersey Devils
22:00 Buffalo Sabres – St. Louis Blues
23:00 Minnesota Wild – New York Islanders
Inatt…
00:00 Dallas Stars – Vancouver Canucks
00:30 Pittsburgh Penguins – Philadelphia Flyers
02:00 Anaheim Ducks – Florida Panthers
03:00 Vegas Golden Knights – Edmonton Oilers

Spelbonusar: